Home Gandurile mele Tu câte zile pe an petreci la coadă la supermarket?

Tu câte zile pe an petreci la coadă la supermarket?

150
1

Pățanii de la Cora. Din nou. Povesteam în articolele trecute că își cam bat joc de clienți cu cozile. Seara mereu au 3-4 case deschise din 20 și stai câte 5-10 minute ca să-ți plătești produsele.

Ei bine fraților, s-a mai întâmplat o trăsnaie pe acolo. Am bătut recordul de stat pe la coadă în momentul în care am nimerit o angajată nouă care nu prea știa ce și cum pe acolo.

Ce s-a întâmplat mai exact? Fata a bătut o plăcintă de două ori la cineva care era în fața mea și a trebuit să reia procesul de scanare al tuturor produselor ca să poată anula acea plăcintă.

Na-ți-o frântă că ți-am dres-o. Toată lumea care stătea deja de vreo 5 minute la coadă – în spate 2 metri ca să-și pună nenorocosul de serviciu produsele înapoi pe bandă, la rescanat.

Și uite așa trece viața omului. Dacă aduni cât timp petreci din viață la coadă la Cora, ca să bagi bani în buzunarul lor, te îngrozești. 10 minute x 365 de zile = 60 de ore pe an. 2.5 zile.

Da fraților, dacă mergem zilnic la Cora și stăm câte 10 minute la coadă, într-un an de zile pierdem aproape 3 zile doar cu așteptatul la coadă.

Acuma, îi înțeleg și pe patronii ăștia de supermarketuri. Normal că nu vor să angajeze. Mai bine suprasolicitată 4 oameni/seară în loc de 20 (la casele de marcat).

Păi cum să plătească ei 20 de oameni când pot să plătească numai 4 și să-i muncească până le sar capacele. Clienții? Dă-i în spanac că nu mor și ei dacă așteaptă la coadă 3 zile pe an.

Tu? Tu câte ore stai la coadă la supermarket pe lună? Câte zile pe an pierzi doar ca să aduci profit în buzunarele unora și altora?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here