Home Gandurile mele ING Pay – șmecheria secolului 21

ING Pay – șmecheria secolului 21

62
0

În ultima vreme nu am prea avut cuvinte de laudă pentru cei de la ING, din contră, m-au enervat la culme cu unele treburi. Iată totuși că și-au spălat păcatele cu minunea asta de opțiune, disponibilă pe Android și iOS dacă telefoanele mobile care rulează aplicația HomeBank au NFC.

Și cum NFC pe telefoane există din Paleolitic, iată că funcția de a plăti cu telefonul merge și la mine, pe un amărât de Samsung Galaxy J5 2016. Așadar, dacă ești client ING și ai instalată aplicația HomeBank pe telefon, poți să-ți creezi un card virtual pe care să-l folosești cu ING Pay.

De fiecare dată când ajungi la un POS Contactless, adică la un POS pe care pui cardul fără să mai bagi pin-ul și ai plătit (până într-o sută de lei parcă), scoți fain frumos telefonul, îl deblochezi și-l apropii de terminalul de plată. Și gata.

Pe display apare o poză cu ING Pay, suma luată din cont și cu asta basta. Gata cu cardurile, gata cu pierdutul cardurilor mai bine zis. Acum când vrei să plătești ceva cu cardul nu mai ai nevoie, scoți telefonul doar și gata.

E bine, evoluăm și ne îndreptăm încet spre acele vremuri în care nu vom mai depinde de carduri. Am scăpat de grija banilor cash, am scăpat de grija cardurilor, așteptăm probabil următorul upgrade al sistemelor bancare să vedem cum vom efectua plățile în viitor.

Pentru a activa ING Pay nu e nevoie să mergeți la bancă, după cum v-am spus mai sus, totul se face direct din contul HomeBank.

Eu am activat această metodă de plată direct pe aplicația din telefon, nici măcar să mă conectez la PC nu a fost nevoie. Așadar, aștept și părerile voastre.

Cum vi se pare această nouă funcție ING? O folosiți? Ați avut probleme cu ea?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here