Cum îți strică firmele de curierat afacerea

Comerțul online are mult avantaje, se pot face bani frumoși dacă îți dai silința, însă dacă ai bafta să dai peste o firmă de curierat neserioasă, afacerea ta ajunge pe butuci.

Eu unul la concluzia asta am ajuns după ce ieri, am luat contact cu un curier care nu mai voia să muncească după ora 16, pe motiv că „el e trezit de la 6 dimineața”.

Este vorba despre firma de curierat Nemo Express.

Da, oamenii ăia cu care mereu am probleme dacă am nenorocul să comand ceva pe net și să-mi fie trimis produsul prin intermediul lor.

Eu nu prea țin bani cash la mine și la ei nu pot achita produsul cu cardul. Dacă cumva sunt plecat pe timpul zilei sau nu am bani la mine, nu există posibilitatea să trec pe seară pe la ei pe la sediu să ridic personal coletul cum se poate la majoritatea firmelor serioase la cap. Ăștia de la Nemo Express nu au pe nimeni la sediu. Niciodată. E ca și cum nu au sediu. Deci, dacă nu te sincronizezi cu șoferul, s-a zis cu coletul tău.

I-am zis ieri omului să facem cumva să ne vedem mai pe seară să iau coletul și după ce mi-a zis că el nu mai are de gând să livreze după ora 16 că-i ajunge cât a muncit pe ziua respectivă, a avansat opțiunea să trec eu pe la el pe acasă pe seară să iau coletul.

Da frate, auziți și voi, în anul 2018, dacă-ți vine coletul prin Nemo Express și nu te sincronizezi cu curierul, trebuie să umbli după curier pe la el pe-acasă.

Sau să mai aștepți o zi până trece el pe la tine.

Și mă gândeam al cei care vând online și semnează contracte cu asemenea firme de curierat. Păi mai comand eu a doua oară de la firma respectivă după ce-am pățit acum cu livrarea?

Nu mai comand.

Leave a Reply