Home Gandurile mele Cam asta cumperi de pe olx dacă vrei mașină

Cam asta cumperi de pe olx dacă vrei mașină

84
0

Mă duceam aseară înspre Cora, iar pe drum am văzut pe o stradă cu sens unic două mașini neînmatriculate, de generație nouă. Un BMW și un Audi, că na, românul doar de mărcile astea două a auzit.

Lângă cele două era un Golf 7, lovit în partea din față, la care se lucra în stradă. Se repara. Pe pe parbriz avea o etichetă. Mașina era cumpărată la licitație din străinătate pentru suma de 3000 de euro.

Un Golf 7 întreg, în stare bună, fără probleme se vinde cu aproximativ 9000 de euro, că-i fabricație nouă. Acum, vă dați voi seama că cele două mașini nelovite au fost probabil la fel cumpărate.

Vă dați voi seama cam ce cumpărați de pe olx, vă dați voi seama cam ce fel de reparații de mântuială fac băieții pe la ele ca să le rămână lor cât mai mult și așa mai departe. Despre taxe și impozite la stat nu mai zic nimic.

Și fac pariu, îmi tai sula și o atârn de gard dacă în momentul în care aceste autoturisme vor fi scoase la vânzare, mecanicul de ocazie va pomeni ceva de reparație.

„Nouă domne, a fost condusă de o femeie în Germania până la piață și înapoi”. Omul va merge la prosteală și va încerca să obțină profit maxim.

Piesele pe care le va pune pe mașină vor fi din dezmembrări sută în mie. A luat acel Golf 7 cu 3000 de euro și cu maxim 1000 îl repară. Și îl vinde apoi cu 9000 ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Păi să mai ai încredere în ce vezi pe olx frate? Niciodată. În ziua de azi nu îți mai vine să ai încredere nici în tata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here