5 motive pentru care sa alegi iPhone 8 in loc de iPhone X

In general optezi pentru telefonul pe care il consideri personal mai potrivit nevoilor tale si te raportezi si la buget. De la an la an gasesti pe piata modele tot mai performante si asta te pune in dificultate cand vine vorba sa iti cumperi un smartphone. Desigur ca si preturile noilor lansari sunt pe masura. Tu de unde stii ca merita banii sau ca un model anterior nu vine cu aceleasi caracteristici, respectiv fara cateva minore imbunatatiri?

Destul de multe controverse au aparut legate de performantele modelelor pe care le-a lansat Apple in ultima perioada. Acestea au vizat fie aspectul, fie functionalitatea dispozitivelor. Cat a reusit sa impresioneze prin ele? Asta depinde de la persoana la persoana. Unii au ramas insa reticenti fata de anumite modele. O intrebare pe care am intalnit-o destul de frecvent cu privire la iPhone este cea legata de modele iPhone 8 si iPhone X, respectiv care e mai recomandat. Doar orientativ iti prezint mai departe cateva dintre motivele pentru care personal consider ca iPhone 8 castiga teren.

Ai posibilitate de a alege dimensiunea

Ne raportam desigur si la fratele modelului mentionat, la iPhone 8 Plus, care de asemenea iese in evidenta. Ma refer la faptul ca te poti orienta fie dupa o diagonala de 4,7 inch Retina, fie de 5,5 inch Retina. Iei decizia potrivita atat raportat la preferintele personale, cat si la nevoi.

Costul este mai echilibrat

Daca ar fi sa faci o comparatie intre pretul unui iPhone 8 si cel al unui iPhone X, ajungi mai rentabil cand mergi pe prima varianta. Tot legat de cheltuieli si costuri, trebuie sa iei in calcul si posibilitatea ca acesta sa se defecteze. Poti sa te interesezi orientativ legat de un display iPhone 8 pret si unul pentru iPhone X, ca sa iti formezi cat de cat o idee.

Ai acelasi procesor in ambele cazuri

Atat un model, cat si celalalt au procesorul A11 Bionic. Asta inseamna ca ofera aceeasi performanta dispozitivului. Acelasi lucru e de mentionat si in cazul spatiului de stocare, in cazul caruia nu exista vreo diferenta.

In cazul fiecaruia dintre modelele mentionate, s-au asigurat elementele interiorare de protectie impotriva prafului si a apei.

Au aceeasi camera pentru selfie

Cand vine vorba despre selfie-uri atat un model cat si celalalt dispune de aceeasi camera si anume de 7 megapixeli. Se diferentiaza insa la nivel de software. iPhone X dispune si de Portrait Lighting. Pentru unii este inca un aspect mai putin relevant.

Costurile sunt mai rezonabile

Multi sunt de parere ca este mai la indemana sa cumperi un iPhone 8 decat un iPhone X. Poate fi sau nu adevarat. Depinde probabil si de unde planuiesti sa le cumperi pentru ca mai mult ca sigur pe rafturile din magazine acestea vor fi in mare parte disponibile. De altfel, acum ai posibilitatea si de a le comanda online – dupa cum iti este mai usor tie.

Cat despre reparatii – trebuie sa te astepti la orice, vei gasi in orice caz service-uri gsm, deci nu e problema. O recomandare este glassgsm.ro. Indiferent de problema pe care o intampini te prezinti la profesionisti si te pun la curent legat de solutiile de reparatii.

Leave a Reply