Locurile de parcare pentru persoanele cu handicap – magnet pentru puțoi îngâmfați și pițipoance arogante

Mă umplu de nervi de fiecare dată când mă duc pe la Carrefour sau Cora în Drobeta Turnu Severin și observ locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități, mereu ocupate de mașini scumpe, conduse de niște puțoi de maxim 25-30 de ani, uneori și mai tineri.

Dacă la volan nu este un puști cordit, un puțoi care a stat sclav pe la străini 3 luni astfel încât să-și poată face rate la o mașină de 20.000 de euro, se află o pițipoancă. Genul acela de tută care ori face videochat, ori e fetița unui tati bogat (afaceri cu statul probabil), ori vreo pițipoancă ținută în puf de ceva pește, hoț, etc. Că un om serios nu are cum să țină căcăcioase de-astea cu mașini scumpe, e nevoie de un nivel de inteligență până la genunchiul broaștei. Din păcate, ăsta este adevărul în România, asta este realitate.

Gunoaiele care nu au nicio treabă cu munca, sunt cele mai nesimțite făpturi de pe planetă dacă cumva ajung la bani. Vorba aia, să te ferească Dumnezeu de prostul care ajunge să aibă bani. Imediat începe să se creadă cineva foarte important, mult mai important ca unii care nu pot să meargă. Ăsta este adevărul, din păcate în România sunt foarte mulți nesimțiți care pun comoditatea lor deasupra handicapului altor persoane. Mi-e scârbă de oamenii ăștia. Îi vezi cum se hăhăie prin parcare în drum spre mașină, că doar nu se duc singuri la Mall și te întrebi cu ce ai greșit să fii obligat să împarți aerul cu astfel de persoane.

Leave a Reply