Angajările la videochat – din ce în ce mai la modă în România

Au fost și pe la TV știri cum că România e pe locurile fruntașe în ceea ce privește numărul tinerilor care se ocupă cu videochat. Evident, acest lucru nu este ceva tocmai rău, iar din punct de vedere moral tot ce pot spune este că românii au o mentalitate destul de învechită care-i împiedică uneori să realizeze că pentru evoluție este nevoie de o schimbare fundamentală în ceea ce privește modul de gândire.

În străinătate, în Europa de Vest, în țările de la care luăm lumină de obicei și către care dorim și noi să purcedem ca și mentalitate nu mai au demult o problemă cu sex shop-urile, cu videochatul, cu saloanele de masaj erotic și așa mai departe. Nimeni nu simte aceste subiecte ca fiind unele TABU, nimeni nu se rușinează când aude discutându-se despre videochat așa cum încă se întâmplă în România.

Videochatul poate să fie unul dintre joburile care-ți pot oferi toate cele necesare unui trai decent în România. Poți face mii de lei pe lună din această activitate dacă ești genul de femeie open minded care este capabilă să treacă peste criticile de multe ori nefondate ale celor din jur. Că din păcate cam asta este România, o țară în care toată lumea critică dar nimeni nu vine cu o soluție sau cu o alternativă.

Acum se fac angajări videochat la WhiteAgency, una dintre companiile respectate din acest domeniu. Există de fapt multe astfel de oferte online, atât pentru tipul de model de videochat care lucrează la studio cât și pentru persoanele care doresc să lucreze de acasă. Desigur, cei care doresc să facă videochat din propriul dormitor trebuie să știe că au nevoie de tehnică destul de bună plus net bun.

Cine știe, poate pe viitor oamenii nu vor mai privi videochatul cu atât de multă ură, ranchiună. Mă refer evident la cei care nu înțeleg acest concept, și nici nu dau semne că vor să-l înțeleagă. Anumiți oameni au rămas blocați în niște timpuri care din punctul meu de vedere nu se vor mai întoarce niciodată.

Leave a Reply