Home Gandurile mele Lasă că e bună și țărâna. Ce atâta asfalt?

Lasă că e bună și țărâna. Ce atâta asfalt?

668
0

Astea sunt condițiile de trai într-un cartier din Severin, în care oamenii-și duc viața de zi cu zi, nici măcar asfalt nu este pe drum. Dar ce atâta asfalt? Dă-l încolo că din moment ce nu iau cu asalt Primăria vreo 2000 de oameni câți stau zilnic în țărâna aia, înseamnă că nu au nevoie.

Și oricum la ce fel de oameni locuiesc pe-aici, ai putea spune că asfaltul i-ar cam deranja, țărâna asta îi face să se simtă ca la țară la ei unde au obiceiul să bea de la 7 dimineața și să dea drumul la manele la maxim. Problema e că Primăria vine și cere impozit pe mașini celor care locuiesc în țărâna asta, le cere impozit pe locuință celor care locuiesc în țărâna asta și sincer să fiu nu mi se pare deloc corect.

Atât timp cât se plătesc aceleași taxe și impozite cum se plătesc în centrul orașului unde anual se face asfaltare, ar fi corect ca și aici să existe aceleași condiții. Evident, niciun primar nu a fost în stare să asfalteze aici. Probabil costurile acestei proceduri sunt destul de mari și populația care ar beneficia destul de mică, nu ar strânge prea mult capital de imagine. Nu ar veni la fel de multe voturi ca în oraș  unde sunt mult mai mulți oameni care beneficiază de o asfaltare. Lasă că e bine și cu cizme de cauciuc atunci când dau ploile, ce contează că oamenii plătesc taxe la stat? De căldură și de apă caldă nici nu mai aduc discuția, că nu-i nevoie de așa ceva pe meleagurile Schelei cum nu este de altfel nici de asfalt.

Previous articleJungla din trafic – dovada lipsei de respect între oameni
Next articleCasele de amanet nu vor dispărea niciodată
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here