Casele de amanet nu vor dispărea niciodată

Discutam ieri cu un amic despre casele de amanet. Omul se întreba cât va mai dura până când aceste entități vor dispărea complet din peisaj. Omul spunea că odată cu apariția IFN-urilor ce-ți oferă în câteva ore bani fără să fii nevoit să duci obiecte drept garanție, casele de amanet vor începe să dispară.

Ei bine, eu sunt de cu totul altă părere. Casele de amanet vor fi printre noi mult și bine chiar dacă apar alte variante prin care oamenii pot face rost rapid de bani. În ziua de azi, aceste entități de creditare încep să se adapteze pieței, încep să se adapteze vremurilor moderne și cerințelor clienților.

Există de exemplu un amanet București foarte modern, care a lansat o platformă online prin intermediul căreia poți să-ți prelungești singur contractul de amanet, fără să mai fii nevoit să te deplasezi la locație. Proprietarii au observat că e nevoie de o aplicație mobilă, de o aplicație online care să ajute oamenii. Timpul este foarte valoros pentru mulți dintre noi iar serviciile ce au legătură cu online-ul ajută.

În plus, pe lângă faptul că aceste case de amanet se modernizează constant astfel încât să răspundă cerințelor clienților, dobânzile cu care ele lucrează sunt mult sub dobânzile practicate de IFN-uri. Cel puțin în România. Desigur, acum fie care este liber să acceseze varianta cea mai convenabilă.

Oamenii de cuvânt, serioși, nu vor avea probleme cu casele de amanet, din contră, se vor bucura de dobânzi mici și la final de contract își vor recupera bunurile. Cei care doresc să meargă la IFN-uri și să plătească dobânzi foarte mari de asemenea, sunt liberi să o facă deși dacă au obiceiul să întârzie cu plata ratelor mai mult ca sigur vor avea probleme cu penalitățile, iar un credit simplu luat, micuț, se va transforma într-o gaură greu de acoperit. Iar a renunța la a mai plăti nu este o variantă, firmele de recuperări pot apela la executare silită. Casele de amanet nu vor dispărea niciodată, am putea spune că pe viitor va avea loc o triere, clienții fideli vor fi cei care au obiceiul să-și ducă contractele la capăt.

Leave a Reply