Sistemul ERP – cel mai simplu și eficient mod de a-ți supraveghea și conduce compania

Să pui bazele unui business într-o țară ca România nu e lucru complicat. Problemele apar de obicei pentru antreprenori atunci când ajung la un anumit nivel competitiv și trebuie să se mențină acolo sau să urce, să ridice standardul de calitate. De menținut și de ridicat ștafeta vor fi capabili doar cei care vor profita la maxim de soluțiile moderne dedicate creșterii productivității.

Există în ziua de azi sisteme ERP moderne care reușesc să aducă într-un singur loc toate datele companiei. E mult mai simplu să folosești o aplicație WEB pentru a gestiona compania decât să te plimbi prin birouri sau să dai telefoane pe la fiecare departament în parte.

Prin intermediul acestor sisteme ERP moderne vezi absolut tot ce mișcă în fiecare departament (contabil, HR, etc) fără să mai suni sau să controlezi pe nimeni. De asemenea, sistemele ERP permit și trasarea de sarcini ori limite pentru anumite acțiuni întreprinse de angajații companiei.

Aceste softuri reușesc așadar să grăbească accesul la informație, reușesc să grăbească luarea deciziilor, reușesc să grăbească acordarea de sarcini către angajați iar rezultatul final este bineînțeles, creșterea productivității. Cine reușește să crească productivitatea reușește să se mențină pe piață.

Timpul este cel mai mare inamic al nostru, al oamenilor așa că atât timp cât companiile vor fi conduse de către oameni, timpul necesar acestora în luarea deciziilor importante poate face diferența între productivitate crescută sau faliment. Trăim într-un secol al vitezei în care o decizie luată prea târziu ori luată greșit din pricina lipsei de informație poate să cântărească enorm pe piață.

Este de datoria noastră ca antreprenori să facem tot ce ne stă în putință, să investim cât mai mult în sisteme moderne care ne pot ajuta să avansăm, să ridicăm standardul de calitate al serviciilor prestate sau să creștem productivitatea astfel încât să rezistăm pe piață.

Soluțiile ERP reprezintă un concept relativ nou pentru România dar sunt convins că peste 10 ani majoritatea companiilor vor apela la ele. După cum spuneam mai sus, în secolul vitezei contează foarte mult viteza cu care iei anumite decizii, viteza cu care anumite informații cruciale ajung la tine.

Leave a Reply