Despre atitudinea bișnițarilor de troace online

Fraților, haideți că am dat peste un specimen despre care merită să discutăm. Îmi căutam ceva procesor să fac upgrade la PC. Am pus un SSD, am pus RAM și acum procesorul a rămas pe post de bottleneck. Am găsit pe la București un i5 3470 pe la 200 de lei, am vorbit cu omul și am tratat să-mi dea o listă cu ce piese mai are, că mai voiam să iau și ceva placă video de la el. Mi-a zis că ajunge acasă, face lista și îmi trimite.

Trece o zi, nu mai dă niciun semn, îi zic să-mi dea contul IBAN să-i trimit banii de transport că așa convenisem cu el. Zice că-mi trimite. Trece și duminică (conversația inițială a avut loc vineri), iar luni pe la jumătatea zilei îi trimit mesaj să văd ce are omul de gând. Nu-mi trimisese nici lista cum promisese, nici contul IBAN iar eu aveam nevoie de procesor. I-am trimis așadar mesaj și l-am întrebat ce are de gând, dacă mai trimite ceva sau nu pentru că trecuseră deja 2 zile de când discutasem cu el și speram ca luni să-mi trimită procesorul. Și-mi răspunde ofensat și ofticat că l-am întrebat ce are de gând „Păi ce crezi prietene că las eu familia și prietenii pentru tine? Ca să-ți trimit alea în weekend?”

Auzi mă atitudine la el… Eu am mai văzut idioți dar ca ăsta mai rar. Auzi că-și lasă familia și prietenii dacă trimite un cont IBAN și o listă pe care se bătuse cu pumnii în piept de vineri că mi-o trimite. Auzi atitudine de vânzător mă… De parcă mi-ar fi dat ceva gratis sau parcă mi-ar fi făcut vreun serviciu special. Din contră, eu îi făceam un serviciu că-i băgam niște bani în buzunar, bani de care avea nevoie. Că dacă nu avea nevoie nu mai stătea să vândă troace pe net, le arunca și gata. Stai bre liniștit, că mai vând și alții procesoare, nu numai tu.

Leave a Reply