De ce NUMAI tinerii care n-au avut niciodată rezultate strălucite la învățătură spun că BAC-ul nu le este util?

E un tip pe YouTube care de când și-a deschis canalul susține că nu ai nevoie de carte ca să faci bani sau ca să te realizezi în viață ca om, ba chiar mai mult, după ce s-a chinuit să învețe pentru BAC și l-a luat, a făcut un clip în care a dat foc la diplomă. Evident, dacă-i ascultați clipurile cu atenție veți vedea că-i un agramat de top, un om care nu-i capabil să lege 2 fraze coerent fără să facă o gafă de proporții. Degeaba te chinui să iei BAC-ul câteva luni dacă 12 ani nu ai învățat absolut nimic. Educația își face efectul în timp, nu apare după 6 luni de studiu ceva mai intens.

Chestia e că am mai auzit tineri care la fel ca acest Montrey spun că școala e de căcat, că nu-i bună la nimic, că n-ai nevoie de carte, dar toți sunt niște analfabeți de primă clasă, toți sunt niște copii asupra cărora părinții n-au avut o influență majoră niciodată. Cu alte cuvinte, toți sunt proști de dau în gropi. Dacă-i asculți cum vorbesc, dacă citești ceea ce scriu, te iei cu mâinile de păr. În plus, exprimarea greoaie și agramată pe care o au pe YouTube, că na, se mai apucă și de YouTube unii, sunt rezultatele faptului că aceștia sunt genul de oameni cărora nu le-a plăcut niciodată cartea.

Aș vrea și eu să văd că susține acestă afirmație un individ care a luat și BAC-ul, a făcut și facultate, și master, și doctorat. Evident că nu o să existe niciodată o asemenea persoană pentru că dacă te ții de carte ajungi la un nivel intelectual suficient de dezvoltat cât să  îți dai seama că dacă ai spune că BAC-ul nu este important, ai fi un idiot.

One Response

  1. Sa iti sug pula de intelectual July 8, 2019

Leave a Reply