Home Gandurile mele De ce niște copii care n-au nicio treabă cu muzica ajung mereu...

De ce niște copii care n-au nicio treabă cu muzica ajung mereu în Trending?

6
0

Păi e destul de simplu de explicat. Comunitatea YouTube e formată majoritar din copii, pentru că ei au timp de văzut clipuri. Pentru că ei se pot identifica cu alți copii care aleg să facă vlog. În momentul în care acești copii mai mari aka mari vloggeri din România, ajung să dețină un număr considerabil de abonați, să zicem peste 1 milion, de fiecare dată când scot câte o piesă/un clip, ajung automat în Trending, având foarte multe vizionări și like-uri de la ceilalți copii care ard gazul de pomană pe YouTube. Așadar, orice rahat scot cei precum frații Munteanu sau Selly, ajunge automat în Trending.

Mai nou, oamenii s-au apucat să facă muzică deși ei habar nu au să cânte, sunt afoni rău de tot. Bagă autotune și cântă calculatoarele pentru ei, puradeii aplaudă și astfel ajung în Trending. Loc pentru cei care cântă cu adevărat nu mai este pe acolo, că ăsta e YouTube din România. Am spus de multe ori că YouTube este oglinda societății. Dacă societatea este slabă calitativ, și Trending-ul va fi plin de rahaturi.

E normal ca într-o societate în care predomină incultura, Dani Mocanu și alți maneliști să ajungă mereu în Trending, e normal ca niște copii care nu le au cu muzica să ajungă mereu în Trending, e normal ca niște tineri lipsiți de creativitate cu o personalitate mai ștearsă decât trecerile de pietoni nerefăcut de 15 ani, să ajungă mereu în Trending prin intermediul unor „vlog-uri” în care cică fac sandvici-uri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here