Păcănelele ie veața mea

Haideți că au apărut pe Youtube și canalele de păcănele. Am dat recent peste unul și sincer să fiu, am găsit acolo tot ce speram: un tânăr certat cu munca, căsătorit de la vreo 20 de ani, are și un copil, stă pe la pește, iar viața lui trece în ritm de JACKPOT.

Eu nu am nimic cu nimeni dar mi se par nocive astfel de canale pentru că pe youtube sunt numai copii și pot căpăta idei greșite.

Desigur, dacă acești kinderi au acasă părinți care să le ofere o educație nu r problemă, dar știm cu toții că generația care vine din spate este mai mult decât distrusă.

Din niște părinți care duc în Trending mereu pe Dani Mocanu nu au cum să iasă academicieni sau măcar copii cu bun simț. Vă dați seama, orice om vrea să facă bani fără să meargă la muncă, dacă se poate juca toată ziua e și mai bine.

Exemplul perfect în aceste clipuri, nu? Majoritatea sunt cu câștiguri și nu ori de care ci de sute/mii de lei. Din păcate, omul care pune asemenea clipuri online nu spune cât a băgat în acele păcănele ca să scoată acele sute/mii de lei.

E boală grea asta cu păcănelele și dacă cei mici ajung să se molipsească, nu e bine deloc. Copiii trebuie să-și vadă de carte, copiii trebuie să crească cu impresia că pentru a avea bani trebuie să muncească și cinstit.

Nu zic că păcănelele nu e „muncă cinstită” dar să fim serioși, cine vreodată a ieșit pe termen mediu și lung pe plus de la păcănele? Aceste jocuri sunt special concepute să umple niște buzunare, dar în niciun caz nu este vorba despre buzunarele celor care joacă.

Leave a Reply