Home Gandurile mele Prietenie cu moderație. E mai bine așa

Prietenie cu moderație. E mai bine așa

454
0

Știți vorba aia „Ce-i prea mult strică”? Eu la concluzia asta am ajuns în ultima vreme. Pur și simplu m-am săturat să mai pompez prietenie în niște oameni care nu numai că n-au fost niciodată recunoscători pentru ajutorul pe care l-am acordat lor de-a lungul timpului, dar s-a întâmplat să afișeze și o lipsă de respect teribilă față de mine ca om, ce să mai zic de prieten?

Mie întotdeauna mi-a plăcut să ajut pe cei din jur cu toate că mulți dintre ei nu prea aveau nevoie de acest ajutor. Am făcut multe alegeri greșite. Am ales de exemplu să împrumut bani unor oameni care au 4 terenuri + casă în centru, am ajuns să le donez mașini chiar cu care ei acum își fac treaba.

Evident, nu am mai văzut niciun ban înapoi și am fost ca de obicei tratat de ei cu o lipsă de respect fenomenală. Nu cred că mai merită să investești în prietenii, mai ales dacă sunt genul acela de prieteni care mereu cer câte ceva. Nu contează că este vorba despre bani ori despre muncă.

Important este să îți selectezi prietenii de profitori. Cei care nu-și mai văd lungul nasului, să se ducă. Cei care au bun simț și te respectă, să rămână. Așa se întâmplă într-o lume normală.

Previous articleRespectul față de câinele tău rezultă din mâncarea pe care i-o dai
Next articleRata – frate cu românul
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here