Pariuri sportive – sfaturi generale pentru începători (II)

Să continuăm seria de articole dedicate pariurilor sportive, mai exact începătorilor din branșă. Am discutat așadar în articolul trecut despre lăcomia celor 30 de evenimente pe bilet, despre strategia nesigură a cotelor mici și nu în ultimul rând, despre bonusurile oferite de casele de pariuri online, bonusuri care pot fi o bună bază de antrenament pentru cei aflați la început de drum. Ei bine, să continuăm cu alte sfaturi utile legate de pariurile sportive.

Pariuri sportive – sfaturi generale pentru începători (II)

  1. Verifică site-urile de ponturi. Eu când m-am apucat de pariuri sportive, prin liceu, nu prea era internet sau dacă era, nu existau atât de multe site-uri care să ofere analize complete și ponturi pentru pariuri sportive. Astăzi ele există și un începător trebuie să le ia în calcul. cei de la cota2.ro de exemplu vin cu ceva numit biletul zilei, un material din care poți afla detalii prețioase despre anumite evenimente pe care poate le urmărești și tu. Și după cum spuneam în articolul anterior, informația este mama câștigului.
  2. Nu juca sume mari. Deși de multe ori ești tentat să joci mize de 50, poate 100 de lei astfel încât să ai parte de câștiguri mult mai mari, e important să rămâi cu capul pe umeri. Aici se pierd majoritatea jucătorilor de pariuri sportive, posibilitatea câștigului fabulos îi dau peste cap. Singura situație în care îți poți permite să joci pe sume mari este atunci când ai câștigat sume mari, iar cest lucru se poate face în timp, cu mize destul de mici. Mai bine riști mai puțin și câștigi poate mai puțin decât să riști mult și să pierzi o grămadă de bani.
  3. Nu juca bani împrumutați. Niciodată, dar niciodată nu trebuie să te ia valul, sau mirajul câștigului mai bine zis. Dacă nu ai bani, nu joci și gata. Am văzut că mulți începători se apucă să joace ca nebunii, pierd toți banii pentru că nu gândesc meciurile și se duc să se împrumute de bani pentru a continua. E pur și simplu o nebunie. Dacă vezi că ești genul de om care e în stare să se împrumute de bani ca să joace la pariuri sportive mai bine te lași complet, nu vei avea prea mult succes în acest domeniu.
  4. Vezi și alte tipuri de pariuri. Fotbalul are mai mult decât 1 x 2. Poți să joci pauză-final, care echipă marchează și care nu, handicap, etc. O să observi că sistemul de pariuri sportive este foarte bine pus la punct și poți profita de el pentru a pune pe biletul tău cât mai multă siguranță. Există multe combinații de acest gen care mai mult ca sigur vor reuși să sporească simțitor șansele de câștig. Important este să nu rămâi blocat cu impresia că pariurile sportive înseamnă doar 1 x 2.

Leave a Reply