Home Diverse Pariuri sportive – sfaturi generale pentru începători (I)

Pariuri sportive – sfaturi generale pentru începători (I)

522
0

Pentru că joc la pariuri de mai bine de 15 ani, am zis să fac un mic tutorial pentru începători prin intermediul căruia o să scot în evidență câteva aspecte destul de importante, aspecte care vor ajuta pe cei mai puțin inițiați să aibă șanse mai mari de câștig.

Probabil mulți dintre voi nu considerați că ați avea nevoie de sfaturi sau de consiliere în acest sens, însă adevărul este că de-a lungul celor 15 ani am luat contact cu multe persoane care s-au afundat serios în datorii.

Este vorba despre niște oameni care tot așa, au crezut că le cunosc pe toate și i-a cam luat valul. Haideți așadar să vedem care sunt sfaturile generale pentru pariorii începători, care sunt sfaturile capabile să aducă mai multe câștiguri în pungă la final de zi/săptămână sau lună.

Pariuri sportive – sfaturi generale pentru începători

  1. Nu trebuie să te lăcomești niciodată. Știu că românii sunt genul de oameni care visează la bani din nimic, însă realitatea pariurilor sportive este departe de acest gând. Cei care reușesc să facă bani din așa ceva sunt oameni pasionați de statistică, oameni foarte calculați care speculează informațiile în vederea unui eventual câștig la casele de pariuri. Evită tentația de a pune 30 de meciuri pe un singur bilet, doar ca să te pricopsești cu un câștig fabulos. Sunt șanse mai mari la 6/49 decât câștigul cu un bilet pe care sunt 30 de evenimente.
  2. Cotele mici nu aduc întotdeauna câștig. E bine să te informezi despre trecutul echipelor care se întâlnesc, despre situația lor actuală, despre componența lotului, etc. De multe ori se întâmplă surprize cu meciuri în care există cotă de 1.10. Trecutul întâlnirilor directe de exemplu, contează destul de mult. Mai bine pierzi 10 minute și te documentezi decât să mergi pe mâna destinului. O să observi că destinul nu ține cu tine atunci când vine vorba despre pariuri sportive.
  3. Folosește online-ul. Foarte multă lume preferă să facă un bilet pe telefon sau PC apoi să se ducă la casele de pariuri preferate din oraș. Ei bine, acesta este un obicei care trebuie să se schimbe. Online deși trebuie verificată identitatea jucătorului, ai mai multe avantaje. Unul dintre cele mai mari avantaje este bonusul la prima depunere. Un bonus case pariuri te poate ajuta destul de mult ca începător, pentru că fiind la început vei pierde destul de mulți bani. E bine să „exersezi” cu banii caselor de pariuri, bani pe care-i poți înmulți ulterior.

Aceasta este prima parte dintr-o serie de articole dedicate pariurilor sportive. Voi reveni cu alte sfaturi pentru cei aflați la început de drum astfel încât să acoperim toate nelămuririle și toate posibilele probleme care pot să apară atunci când vine vorba despre începători.

Previous articleCe se întâmplă la Mehedinți?
Next articlePariuri sportive – sfaturi generale pentru începători (II)
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here