Întrebarea de la Referendum – dovada că cei care ne conduc ne consideră o gloată

Lipsa de respect pentru popor s-a văzut mai clar ca niciodată în cadrul Referendumului care tocmai a trecut. La cel din 6-7 octombrie mă refer, evident. Întrebarea folosită, foarte neclară, oarecum arogantă și în același timp care lăsa multe lucruri interpretabile, nu a reușit să urnească oamenii către urne. S-a mai plimbat ea urna mobilă ca la nebuni prin județe comuniste pe veci precum Dolj, însă cam atât.

Oamenii s-au săturat să fie luați peste picior de niște oameni care nu le-au dorit niciodată binele. Oamenii s-au săturat de mânării și de lucruri făcute pe la spate, de lucruri care au drept scop principal furtul, hoția, etc. e destul de dificil să trăiești în România din muncă cinstită și să ai încă încredere în Guvern. Ce încredere să avem când inflația crește și odată cu ea, cresc și ratele la bănci, și prețul carburantului, etc?

Și îi mai auzi cum se laudă ei ca niște adevărați comuniști cu o creștere economică de 7%, cea mai mare din UE. De unde fraților 7%? Din ce? A venit vreun investitor majori și nu am aflat eu? S-a construit vreo fabrică de ceva astfel încât să se creeze noi locuri de muncă bine plătite, mai bine plătite decât minimul pe economie? Nu, nici vorbă. Pe la mine prin oraș/județ (Mehedinți) tot 1000 de lei primesc oamenii dacă se duc să se angajeze pe la .. oriunde.

Bine că au alții bani de cheltuit cu referendumuri care nu aduc niciun beneficiu, care lasă loc de interpretare și care doresc să scoată la iveală faptul că acest popor nu este unul de tâmpiți așa cum consideră tâmpiții ajunși în scaune înalte. Poate totuși mai avem vreo șansă. Poate cândva o să avem și conducători serioși, nu doar hoți și analfabeți.

Leave a Reply