Cât de leneș trebuie să fii ca să parchezi aici?

De fiecare dată când trec pe la Cora în Drobeta Turnu Severin, observ o chestie destul de interesantă. Lăsând la o parte pe nesimțiții care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, am observat că există foarte mulți leneși care parchează chiar în buza ușilor, ori paralel cu hipermarketul în drum, sub semnele care interzic în mod expres un asemenea comportament.

Bă, aș putea să-i înțeleg dacă parcarea ar fi plină ochi și acelea ar fi singurele locuri libere pe un perimetru de 1 km pătrat. Cei care sunt din Severin cunosc însă faptul că cei de la Cora au o parcare de vreo 3 hectare așa, care niciodată nu se umple.

Acum, vine întrebarea mea, cea din titlu: cât de leneș și de nesimțit trebuie să fii ca să parchezi acolo, cu parcarea goală lângă tine? Așa e frate românul, dacă ar putea ar intra cu mașina direct în magazin, doamne ferește să meargă el pe jos câțiva metri în plus. El se crede ceva privilegiat al lui Dumnezeu care trebuie să petreacă viața cu cât mai puțin mers pe jos.

Românul nu se simte bine dacă trebuie să împingă căruciorul cu alimente 20 de metri în parcare, el trebuie să verse coșul direct în portbagajul mașinii imediat cum iese din magazin.

Mi-e scârbă frate, când văd câtă prostie, câtă nesimțire și câtă lene este în societatea asta. Păi cum naiba să dea țara asta înainte când ea este populată cu asemenea specimene? Nicio țară din lume nu dă înainte dacă este dominată de lene și de nesimțire. Eu unul dacă aș avea în administrare un asemenea magazin, aș interzice accesul în incintă a celor care parchează ca nesimțiții în locuri nepermise.

Leave a Reply