Bărbatul cu coc sau coadă

Fraților, s-a întors lumea cu fundul în sus, și când zic asta, nu mă refer la comunitatea LGBT. Deci nu la asta mă refer, nu am nimic cu nimeni. Cert este că în ultimii ani, am observat că bărbații împrumută tot mai multe obiceiuri femeiești, în special în ceea ce privește coafura.

Tot mai mulți bărbați văd pe stradă cu coadă sau cu coc, și evident nu pricep care-i faza. De ce naiba ai purta coc tu, ca bărbat? Că zicea cineva la glumă într-o piesă „Când mă uit la voi, nu știu care e femeia, la cine-i broasca și la cine-i cheia” și chiar acum 2 zile am văzut pe stradă 2 oameni care se țineau de mână, am crezut inițial că sunt două femei, aveau amândouă părul prins la spate în coadă.

Când m-am apropiat am văzut de fapt că persoana mai înaltă era de fapt bărbat. A luat-o lumea razna fraților, atât de mult accent pun unii pe look, pe aspectul fizic, încât reușesc să cadă în ridicol din multe puncte de vedere. Cum să porți mă tu, bărbat, părul lung prin în coadă la spate, ori făcut coc?

Păi mâine poimâine vedem și bărbați cu unghiile făcute, machiați cu rimel, pe tocuri sau la fustiță scurtă. Dacă asta e direcția către care se îndreaptă omenirea, cred că planeta Pământ se duce de râpă. Unii numesc acest fenomen de transformare, această metamorfoză „pizdificarea bărbatului”. Curios ce se va întâmpla peste ani și ani, rămâne de văzut dacă vom trăi suficient cât să simțim cum adie briza normalității în țara asta.

Leave a Reply