Pregătirea pentru sezonul rece – motiv pentru a cumpăra ghete noi

După cum mulți dintre noi am putut observa în ultimele zile, temperaturile din termometre au scăzut drastic. Cerul s-a cam înnorat iar noi am fost nevoiți să scoatem hainele groase, de toamnă din dulap.

În momentul în care umblăm la hainele groase, începem să constatăm ori că ne-am îngrășat/slăbit în ultimul an, ori că nu avem încălțăminte pentru acest anotimp anost care tocmai a început.

Pentru mine cel puțin această pregătire pentru sezonul rece a fost o constatare a faptului că nu mai am ghete. Am uitat de cele de anul trecut care s-au rupt chiar la venirea primăverii, așa că nu am mai luat altele. Nu-i panică, încă nu au început ploile astfel încât să nu am cu ce să mă încalț, însă nici nu pot aștepta prea mult, întrucât se anunță vreme nasoală în următoarele săptămâni.

Ca să fiu cel mai câștigat, am să comand de pe internet niște ghete bărbați de foarte bună calitate, am timp de așteptat după curier. La o primă privire aruncată pe net, cred că am să comand o pereche de ghete de pe ANNACORI, am găsit niște modele destul de interesante care mie unul îmi plac.

Și știu, mulți dintre voi veți spune că de ce naiba nu mă duc să cumpăr de la magazinele din oraș?

Ei bine, aici e vorba mai mult despre o decizie de-a mea, personală, pe care am luat-o în urmă cu câțiva ani. Atunci am zis că nu mai cumpăr niciodată ghete din oraș, ori adidași, ori alt tip de încălțăminte.

Am cumpărat de exemplu de la un butic din oraș specializat în încălțăminte sport o pereche de adidași cu vreo 300 de lei iar când am ajuns acasă și m-am uitat de curiozitate pe internet să văd cu cât se vinde acel model, am rămas oarecum șocat. Pe internet erau magazine care (cu promoții ce-i drept), vindeau acei adidași cu 150 de lei, la jumătate de preț.

Așa că de atunci m-am jurat să nu mai cumpăr încălțăminte din oraș. Nu am cum să verific prețurile în timp real ca să-mi dau seama dacă mă păcălesc sau nu. Magazinele online sunt singurele care sunt capabile să aducă în prim plan prețuri mai bune și cred că toată lumea își dorește asta.

Cu toții vrem să cumpărăm anumite articole sau produse la un preț cât mai mic iar faptul că entitățile virtuale nu au atât de multe cheltuieli precum magazinele din oraș, le dă posibilitatea să vândă mult mai ieftin. În plus, dacă nu ar avea prețuri mai mic față de magazinele din oraș nu ar mai exista nicio relevanță pentru existența lor.

Aceasta este așadar recomandarea mea dacă cumva vă apucați să scoateți hainele de toamnă din dulapuri și vă treziți ca și mine de altfel, că nu mai aveți cu ce să vă încălțați în sezonul rece.

Leave a Reply