Home Gandurile mele Despre referendum

Despre referendum

633
0

Se tot vehiculează fel de fel de teorii despre referendumul care ne bate la ușă. Știți voi, cel pentru modificarea constituției. Cel care permite cuplurilor gay să își unească destinele. Multă lume spune că-i o diversiune a la Dragnea, cum că vrea să modifice Constituția și prin alte părți, etc. Părerea mea este că fiecare om trebuie să meargă la vot și să spună, în funcție de cum gândește, ce părere are despre această lege. În ultimii ani în România tot s-a insuflat oamenilor gândul că votul lor nu contează, că dacă stau acasă fac mai mult bine decât dacă se duc la vot și așa mai departe. Din câte știm, votul este de departe cea mai importantă armă a poporului împotriva clasei politice, așa că e normal ca politicienii să se teamă de vot și să instige la boicot.

Mergeți fraților la referendum și dacă nu vă doriți legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex, votați în consecință. În alte țări legea asta s-a băgat fără să fie nimeni întrebat așa că dacă nu sunteți de acord, profitați de ocazie să vă exprimați această părere. Dacă sunteți de acord cu căsătoriile persoanelor de același sex, la fel, mergeți la vot și votați în consecință, este singura modalitate prin care gândurile voastre vor deveni realitate. Trăim într-o lume liberă în care toată lumea dorește acceptare. Dacă oamenii vor vota PENTRU la referendum, va însemna că România s-a schimbat mult în ultimii ani și că s-a apropiat de Europa mai mult decât am crede noi. Dacă referendumul nu va trece, va ieși în evidență faptul că suntem încă o țară puternic creștină, în care biserica mai are un cuvânt greu de spus.

Previous article5 reguli de bază pe care trebuie să le respecte o mobilă de bucătărie modernă
Next articleStrăzile din România trebuie supravegheate non stop
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here