Home Diverse Merita asteptarea pentru black friday?

Merita asteptarea pentru black friday?

491
0

Din ce in ce mai multi oameni asteapta cu nerabdare ultima vineri din Noiembrie, sperand sa poata achizitiona toate produsele pe care si le doresc la preturi foarte mici. De-a lungul timpului, magazinele participante la black friday au generat o adevarata nebunie, conturata de adevarate lupte date in jurul rafturilor si chiar victime aparute in urma confruntarilor, SUA fiind lider in ceea ce priveste evenimentele neplacute din aceasta zi.

In Romania, lucrurile nu sunt chiar atat de intense, insa magazinele participante la Black Friday reusesc sa magnetizeze cumparatorii si sa ii faca sa astepte un an intreg pentru cele mai mari reduceri ale anului. Totusi, apare o intrebare: merita asteptarea dupa Black Friday Romania? Pana la urma, exista reduceri pe tot parcursul anului. Cu ce sunt mai speciale cele din vinerea neagra?

3 motive pentru care merita asteptarea Black Friday

1) Unele produse sunt create special pentru aceasta sarbatoare. Este adevarat ca poate sa aiba doua taisuri acest lucru. De cele mai multe ori insa, produsele create special reprezinta un calup ceva mai mare, gandit in asa fel incat sa aiba costuri mai mici de productie. La foarte multe se incearca pastrarea calitatii, asadar, daca se fac achizitii din magazine de incredere nu ar trebui sa existe niciun fel de probleme.

2) Exista o multime de reduceri cu adevarat uriase, insa in anumite conditii. Cu siguranta, in prima parte a zilei, orice cumparator poate sa gaseasca o multime de produse ce beneficiaza de reduceri considerabile. Din pacate, numarul produselor cu reduceri de 70-80 sau 90% nu este chiar atat de mare. Magazinele folosesc aceste reduceri pentru a se promova si a atrage o multime de clienti care odata ajunsi in magazin, oricum cumpara ceva.

3) Este un motiv bun pentru economii. Promisiunea unei zile cu reduceri mari ajuta majoritatea oamenilor sa faca economii substantiale de-a lungul anului. Chiar daca reducerile nu sunt atat de atractive precum se doreste, economiile raman.

Sfaturi utile de la blackfriday.onlines.ro

Expertii de la blackfriday.onlines.ro ofera o serie de sfaturi pentru cei care doresc sa obtina totul de la Black Friday. In primul rand, este recomandata o analiza atenta a magazinelor participante si a produselor achizitionate. De asemenea, este bine sa se opteze doar pentru produse cu adevarat utile, care sunt vizate de multa vreme. O lista de cumparaturi se poate dovedi extrem de utila. De cele mai multe ori, cumparatorii au tendinta de a cumpara impulsiv si de a cheltui pe obiecte de care nu au nevoie si pe care nu le vor folosi niciodata.

Una dintre cele mai bune achizitii de Black Friday este pentru experiente sau pentru dezvoltare personala. Carti, concerte, piese de teatru, etc.

Nu in ultimul rand, bugetul trebuie sa fie foarte bine conturat si chiar si atunci cand exista solutii pentru suplimentare, sa se evite apelarea la ele.

Previous articleCum sa devii o tanara mai increzatoare in societatea actuala
Next articleÎn România, cu cât e mai scumpă mașina, cu atât e mai mare nesimțirea șoferului
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here