Cu bormașina la 2 AM

Măi fraților, hai că am trăit-o și pe asta. Azi, în toiul nopții, pe la orele 1:30 – 2, un vecin dădea găuri în perete cu bormașina. Nici nu știu ce să mai zic, am atașat aici dovada. Oare chiar atât de nesimțit să fii să te piși pe un bloc întreg fără să-ți pese? Se pare că da.

Și eu care credeam că le văzusem pe toate în materie de nesimțire, în micul oraș de provincie Drobeta Turnu Severin. Nu-mi erau de ajuns manelele date la maxim la 4 AM, acum a venit și ăsta cu bormașina la 2 AM. Am impresia că unii cetățeni sunt mai mult decât sălbatici. Au crescut o viață întreagă la țară, în vârf de munte unde au avut vecini doar ursul și vulpea, iar odată mutați la oraș în civilizație, au continuat să se comporte ca la țară la ei. Dar pana mea, cred că și în vârf de munte dacă te apuci să dai găuri cu bormașina de se zbuciumă pădurea, vine ursul mormăind și-ți dă două perechi de palme de nu te vezi.

Nu știu fraților, am impresia că țara asta nu se mai face bine vreodată. Cu asemenea oameni nu are cum să înainteze, cum să evolueze o țară. M-am gândit și la varianta că cel care dădea găuri în pereți să fi fost beat sau drogat. E posibil, că normal la cap să dai cu bormașina la 2 AM nu ai cum să fii.

Nici nu știai de unde naiba se aude că sunetul se propagă. Așa le-aș fi trimis poliția pe cap, dar nu se vedea niciun bec aprins. Probabil dădeau găuri cu becul stins ca să nu vadă lumea unde se lucrează, să nu poată chema poliția.

Leave a Reply