Home Diverse Promovarea cu obiecte personalizate începe să prindă și în România

Promovarea cu obiecte personalizate începe să prindă și în România

113
0

Orice business trebuie promovat pentru a aduce plusvaloare în timp. Trăim niște vremuri în care reclama chiar este sufletul comerțului, indiferent că discutăm despre comerțul clasic sau despre cel online. Fiind o țară bazată foarte mult pe consum, România reușește să fie casă pentru aproximativ 1.2 milioane de companii mar, mijlocii și mici, companii care vând produse și servicii, în funcție de profilul fiecăreia. Ei bine, toate aceste companii care activează pe piața reală sau în online au la rândul lor nevoie să cumpere publicitate, au nevoie de promovare iar în ultimii ani în România vedem că a luat amploare ideea de promovare prin intermediul obiectelor personalizate cu gravură. Dacă nu ai apelat niciodată la acest tip de promovare trebuie să știi timpul nu este trecut, din contră există cel puțin trei motive să încerci.

3 motive să îți promovezi afacerea cu obiecte personalizate

  1. Oamenilor le place să primească obiecte utile gratuit – așa este caracterul oamenilor peste tot în lume, nu doar în România. Le place să primească ceva gratis, orice. Dacă este și un obiect util precum un pix, o ruletă sau orice altceva util pe la casa omului, cu atât mai bine. Promovarea cu obiecte personalizate este performantă.
  2. Este o reclamă mult mai eficientă, hârtia se aruncă – un obiect personalizat cu gravură nu va fi niciodată aruncat sau dat altcuiva, mulți dintre cei care-l vor primi nici măcar nu-l vor folosi, îl vor pune de-o parte și vor fi mulțumiți de el că a fost primit gratis. De ce să dai banii pe promovare cu hârtie pe care toată lumea o aruncă?
  3. Este o metodă de promovare ultramodernă – trebuie să mai evoluăm și noi, ca societate. Nu putem să rămânem aceiași primitivi care împărțeau pliante în anii 90, neavând pe atunci la îndemână alte metode pentru promovare. Gravura și obiectele personalizate reușesc să aducă în prim plan cea mai modernă metodă de promovare pe care toate companiile serioase ar trebui să o folosească măcar o dată pe an.

Unde poți personaliza obiecte pe care să le folosești în publicitate?

Singura variantă prin care poți face rost de obiecte personalizate este colaborarea cu o firmă de producție publicitară. O firmă de producție publicitară va avea toate cele necesare pentru a-ți imprima pe obiectele cu care dorești să te promovezi logo + slogan, într-un mod profesionist și la un nivel de calitate superior. Dacă nu ai în oraș o firmă de producție publicitară sau dacă ai dar nu ești mulțumit de calitatea oferită de ea, poți oricând să apelezi la online, există firme precum Tropeum care te pot ajuta foarte mult în acest sens, chiar dacă sunt la mare distanta de tine.

De ce să apelezi la cei de la Tropeum pentru astfel de servicii?

Cel mai important motiv de luat în calcul aici este seriozitatea. Din seriozitate, derivă și calitatea. De ce este Tropeum o firmă serioasă? Păi în primul rând, vechimea pe piață este de departe cel mai important etalon.

Nu ai cum să stai 20 de ani pe piață dacă nu ești în esență un om serios, dacă în realitate nu-ți dai interesul pentru a avea cât mai mulți clienți mulțumiți, cât mai multe colaborări încheiate cu succes. Atunci când ești neserios, lumea vorbește și nu de bine, dispar recomandările și ajungi încet dar sigur să nu mai ai niciun client. Acest aspect al seriozității poate fi verificat prin feedback foarte simplu în ziua de azi, când internetul a devenit casa nemulțumiților.

Cei care sunt nemulțumiți de anumite firme/colaborări vor ieși mereu în online să-și spună of-ul. Va fi simplu să afli care firmă este serioasă și care nu în ideea în care cu un simplu search pe Google, ori cu o simplă privire asupra paginii de Facebook, poți vedea dacă sunt sau nu nemulțumiți. Pe bloguri sau pe Facebook au obiceiul să-și posteze oful.

Și e important și cum sunt acești nemulțumiți tratați, căci românii sunt în general genul de clienți foarte dificili, greu de satisfăcut complet, iar faptul că firma își dă interesul pentru rezolvarea problemelor poate să fie o bilă albă, un plus de seriozitate din partea lor, nu o bilă neagră cum am fi mulți tentați să credem la prima impresie.

Așadar, dacă vă bate gândul să încercați promovarea cu obiecte personalizate, v-ați făcut o idee despre avantajele ei și despre ce trebuie să faceți pentru a intra efectiv în posesia acestor obiecte promoționale, nu rămâne decât să dați drumul la colaborare cu o firmă de producție publicitară precum Tropeum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here