La cine apelăm pentru foraje puțuri de calitate?

Chiar dacă România a intrat de mai bine de 10 ani în Uniunea Europeană, zonele rurale nu s-au modernizat foarte mult. Cei care locuiesc oarecum izolați de civilizația urbană sunt obligați să se descurce pe cont propriu în ceea ce privește utilități precum curent, apă potabilă, apă pentru irigații, canalizare, etc. Astăzi vom discuta despre foraje puțuri, una dintre cele mai bune metode pentru a face rost de apă în zonele rurale ori în zonele urbane în care nu se poate face racordarea la rețeaua publică de apă potabilă. Aceste foraje nu trebuie lăsate în seama oricui, întrucât nivelul de calitate al apei rezultat în urma săpăturii trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor. Costurile pentru foraje nu sunt chiar mici.

În zona rurală încă se mai practică forajele făcute de cunoscuți, de oameni care nu dețin nicio calitate și nicio calificare în acest domeniu, dar care au dezvoltat un business la negru de-a lungul timpului și au devenit cunoscuți în anumite regiuni pentru aceste operațiuni. Din păcate, acești oameni nu vor reuși niciodată să vă ofere calitate, nu vor reuși să vă ofere nici măcar siguranță. Este foarte important de precizat faptul că dacă apa rezultată în urma forajului nu este potabilă, pot apărea boli sau chiar decese în cazul în care aceasta este băută. Majoritatea celor care optează în zona rurală pentru foraje puțuri neautorizate nu fac nici măcar analiza apei, fiind vorba despre oameni în vârstă care nu au mobilitate.

La cine apelăm pentru foraje puțuri de calitate?

Cea mai bună soluție pentru cei care doresc o apă sigură și de calitate este să apeleze la companii cu vechime în acest domeniu, care activează pe piață de zeci de ani și despre care știe toată lumea că sunt capabile să aducă în prim plan foraje puțuri de foarte bună calitate. SC Aqua Forinstal SRL există pe piața forajelor de puțuri de mică, medie și mare adâncime încă din anul 2003, iar faptul că a rămas pe în viață zeci de ani demonstrează seriozitate. Piața serviciilor din România este una destul de exigentă, nu oricine reușește să rămână în joc atât de mult timp. Neseriozitatea se detașează de profesionalism de obicei în primii 2-3 ani de activitate. O firmă neserioasă nu ajunge să activeze 15 ani.

Este indicat să apelăm la firme experimentate în foraje puțuri precum SC Aqua Forinstal SRL și pentru siguranța lucrării, nu doar pentru siguranța apei. Cu toții am auzit de acele cazuri în care oamenii au apelat la firme fantomă pentru un foraj iar la final, după ce au cheltuit mii de lei, la doar câteva luni, puțurile au devenit impracticabile. Locația greșit aleasă pentru foraj, adâncimea insuficientă, lipsa analizei apei, săpătura de proastă calitate sunt doar câteva dintre motivele pentru care foarte multă lume are parte de probleme după o colaborare cu firme fantomă atunci când vine vorba despre foraje puțuri. Doar atunci când apelezi la specialiști cu experiență și portofoliu de lucrări ai garanția unui foraj de calitate.

Pe lângă portofoliul și vechimea pe piața forajelor, mai putem depista firmele de calitate și cu ajutorul internetului. În ziua de azi, mediul online este capabil să ofere feedback pozitiv sau negativ pentru companii, în ideea în care oamenii care beneficiază de aceste servicii au obiceiul să răbufnească online atunci când calitatea lasă de dorit ori există alte probleme rămase pur și simplu fără rezolvare. După cum spuneam mai sus, atunci când se optează pentru foraje puțuri cu firme fără istoric și fără experiență dovedită apar foarte multe probleme atât în ceea ce privește execuția, cât și în ceea ce privește produsul final = apa potabilă. Aceste persoane pentru care forajul a fost un insucces, vor povesti online.

De asemenea, internetul poate să fie o foarte bună cale pentru a ajunge la firme de foraje puțuri precum  SC Aqua Forinstal SRL, care sunt în stare să ofere siguranță și calitate. În ziua de azi, mediul online a devenit un suport foarte bun pentru comerț și pentru cei care prestează servicii, un simplu search pe Google reușește să aducă în prim plan companii de renume cu portofolii puternice. Există astfel posibilitatea de a studia portofoliul de lucrări al unei companii care se ocupă cu foraje puțuri, denisipări, și stabili astfel foarte rapid dacă se dorește sau nu o colaborare. Cu cât există un portofoliu mai bogat, cu atât șansele să aveți parte de un foraj de calitate sunt mai mari.

Acestea fiind spuse, rămâne la alegerea voastră cu cine doriți să colaborați atunci când aveți nevoie de foraje puțuri: cu cei care lucrează la negru, cu firme fantomă care nu garantează nimic sau cu firme precum SC Aqua Forinstal SRL ale căror rezultate sunt vizibile, a căror experiență pe piață rezultată din vechime este de necontestat. Nimic nu este mai important decât calitatea atunci când vine vorba despre apa potabilă cu care ne alimentăm gospodăriile iar odată cu trecerea timpului, pe măsură ce societatea se va dezvolta, cei care prestează servicii la negru sau cei care prestează servicii de calitate îndoielnică vor dispărea de la sine. Online-ul va ajuta destul de mult în acest sens.

Leave a Reply