Cred că anul ăsta mai încerc…

Încep să mă satur tot mai mult de România, din toate punctele de vedere. Mă tot gândesc de ceva vreme să schimb macazul, având în vedere că tot mai multe evenimente defavorabile au loc în viața mea în ultima vreme. Din păcate eu nu mă pot adapta la nesimțire și hoție astfel încât să reușesc să mă simt bine în România, căci din păcate, acesta este specificul țării.

Anul ăsta de exemplu cei de la ANAF au vrut de la mine 3000 de lei în plus pentru activitatea desfășurată de mine în 2016, la doi ani de când credeam că povestea s-a încheiat, Primăria din oraș vrea de la mine alți 3000 de lei  că le-am strâmbat un semafor într-un accident. De ce să își bată ei capul cu asigurarea? Lasă că-l chemăm pe prost să ne dea banii, nu?

Mai am o problemă și cu faptul că tinerii din ziua de azi au devenit foarte nesimțiți, nu există bancă în orașul ăsta sub care să nu existe coji de semințe. Întotdeauna am urât mizeria și nesimțirea iar în orașul ăsta, nu ai unde să te ascunzi de ele. Bun simț zero, carte zero, bine că visează la munți de bani făcuți cu SuperBet sau combinații. Pur și simplu nu mă mai regăsesc într-o țară de nesimțiți și de hoți, de țepari.

Că și cu scrisul de la începutul anului și până acum am luat vreo 7 țepe dacă stau să le număr. Păi la ce dracului să stau să mă chinui într-o țară acaparată de cocalari, de prost crescuți, de hoți și de țepari? Peste tot în jur aud numai manele, numai muzică de proastă calitate adorată, idolatrizată de un popor care după părerea mea, își merită soarta cu vârf și îndesat.

Leave a Reply