7 motive pentru a alege un acoperiș din tablă fălțuită de la RoofArt

Dacă în trecut existau posibilități limitate de a crea soluții de învelitoare, în zilele noastre pe piața de profil există o sumedenie de opțiuni care îți pot face cu ochiul atunci când vrei să-ți schimbi acoperișul.

De pildă, una dintre cele mai bune variante – la care foarte mulți proprietari apelează datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă – este tabla fălțuită.

De ce să alegi tabla fălțuită 

Cu un design elegant, ieșit din comun, acest material ocupă un loc fruntaș în topul sistemelor de învelitoare preferate de către specialiști.

Iată câteva dintre motivele pentru care acest tip de acoperiș poate fi eficient:

  1. Este maleabilă.

Arhitectul își poate pune în valoare imaginația și creativitatea pentru a crea lucrări atipice – indiferent că vorbim despre clădiri de birouri, centre comerciale sau case de locuit.

Acoperișul din tablă fălțuită se dovedește a fi destul de maleabil, putând fi adaptat cu ușurință la formele arhitectonice fără a suferi modificări în timp.

  1. Are un design unic.

Caracteristicile pe care le prezintă îi conferă un aspect estetic în armonie cu celelalte elemente arhitecturale. Astfel că, indiferent de dimensiunile acoperișului fălțuit, rezultatele se remarcă printr-un design atractiv conferit de formă și de culoare.

  1. Este potrivită pentru orice tip de lucrare.

Oricare ar fi situația – restaurarea unei vechi clădiri sau construcția unei noi case, această materie primă poate fi folosită cu succes pentru orice tip de execuție.

  1. Prezintă siguranță.

Unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba despre montajul unui sistem de învelitoare se referă la gradul de siguranță pe care îl oferă. În felul acesta, interiorul casei este protejat atât de intemperii, cât și de infiltrații de apă.

  1. Prezintă garanții mari.

Tabla fălțuită se află pe lista celor mai durabile materii prime, astfel că, la RoofArt, puteți beneficia de o durată de exploatare de 50 ani, de garanții privind menținerea culorii de 20 de ani și de garanții anticoroziune de 30 de ani.

  1. Se montează cu ușurință

Un alt motiv care te-ar putea determina să optezi pentru un astfel de acoperiș este faptul că poate fi montat extrem de ușor. Nici măcar nu e nevoie să apelezi la o echipă întreagă de specialiști, ci pot fi suficiente munca, priceperea și îndemânarea a două persoane. Acest lucru înseamnă că se vor diminua și cheltuielile aferente manoperei.

  1. Are acoperire bio

Una dintre particularitățile esențiale ale tablei fălțuite de la RoofArt cu acoperire GreenCoat rezidă în faptul că o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile – folosit pentru vopsirea plăcilor – este substituit cu o componentă pe bază bio.

Alege produsele RoofArt

Experiența de aproape 20 de ani pe care compania RoofArt a dobândit-o de-a lungul timpului a contribuit la îmbunătățirea produselor existente în portofoliu.

Astfel, sunt îndeplinite cele mai înalte exigențe datorită atributelor calitative pe care le are materia primă folosită în producția sistemelor de învelitori.

În plus, RoofArt investește în mod constant în linii de producție și utilaje profesionale pentru a asigura rezultate excelente și inovative în ceea ce privește designul precum și funcționalitatea produselor finite.

Articole Recomandate

Cel mai bun training pentru dezvoltare personala Dezvoltarea personala este foarte importanta intr-o lune in care societatea se bazeaza din ce in ce mai mult pe personalitate. Romania nu este nici pe departe tara in care personalitatea exista din ab...
Dacă mâine se plătește bine zidăria, toți românii vor fi zidari Românul – specie inferioară care se învârte după ban ca floarea soarelui după lumină. Îmi aduc aminte de vremurile când era bine să fii mecanic auto, că se plătea bine. Toată lumea voia să repare mași...
Cum putem avea un dormitor mai odihnitor? Dormitorul reprezintă acea cameră a casei noastre responsabile cu odihna. Atunci când nu dormim, marea noastră majoritate ne petrecem timpul la serviciu, pe drum către serviciu sau către casă, în livi...
3 puncte cheie pentru o petrecere de copii reușită Orice părinte își dorește să poată oferi copiilor cele mai frumoase zile de naștere prin prisma petrecerilor. E clar că în ziua de azi petrecerile pentru cei mici sunt la un cu totul alt nivel față de...
Omul anti abonament Ei bine, eu sunt acela. Si am o vaga banuiala ca mai sunt destui ca mine. Problema cu abonamentul  versus cartela poate fi una dezbatuta in zeci de pagini, insa am sa incerc sa sintetizez doar cateva ...
Incaltaminte mai speciala pentru barbati Mereu am avut probleme cu incaltamintea. Ce fel de probleme? Ma hotarasc greu si caut mult pana sa gasesc ceva ce-mi place. Multi mi-au spus ca am fost femeie intr-o viata anterioara daca fac chestii ...
Merita asteptarea pentru black friday? Din ce in ce mai multi oameni asteapta cu nerabdare ultima vineri din Noiembrie, sperand sa poata achizitiona toate produsele pe care si le doresc la preturi foarte mici. De-a lungul timpului, magazin...
Mai sunt la modă ceasurile de mână? Deși nimeni nu se mai uită la mână atunci când vrea să afle ora exactă, am observat cu toții că există foarte multe magazine online care vând niște ceasuri considerate depășite de mulți dintre noi. Ce...

Leave a Reply