7 motive pentru a alege un acoperiș din tablă fălțuită de la RoofArt

Dacă în trecut existau posibilități limitate de a crea soluții de învelitoare, în zilele noastre pe piața de profil există o sumedenie de opțiuni care îți pot face cu ochiul atunci când vrei să-ți schimbi acoperișul.

De pildă, una dintre cele mai bune variante – la care foarte mulți proprietari apelează datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă – este tabla fălțuită.

De ce să alegi tabla fălțuită 

Cu un design elegant, ieșit din comun, acest material ocupă un loc fruntaș în topul sistemelor de învelitoare preferate de către specialiști.

Iată câteva dintre motivele pentru care acest tip de acoperiș poate fi eficient:

  1. Este maleabilă.

Arhitectul își poate pune în valoare imaginația și creativitatea pentru a crea lucrări atipice – indiferent că vorbim despre clădiri de birouri, centre comerciale sau case de locuit.

Acoperișul din tablă fălțuită se dovedește a fi destul de maleabil, putând fi adaptat cu ușurință la formele arhitectonice fără a suferi modificări în timp.

  1. Are un design unic.

Caracteristicile pe care le prezintă îi conferă un aspect estetic în armonie cu celelalte elemente arhitecturale. Astfel că, indiferent de dimensiunile acoperișului fălțuit, rezultatele se remarcă printr-un design atractiv conferit de formă și de culoare.

  1. Este potrivită pentru orice tip de lucrare.

Oricare ar fi situația – restaurarea unei vechi clădiri sau construcția unei noi case, această materie primă poate fi folosită cu succes pentru orice tip de execuție.

  1. Prezintă siguranță.

Unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba despre montajul unui sistem de învelitoare se referă la gradul de siguranță pe care îl oferă. În felul acesta, interiorul casei este protejat atât de intemperii, cât și de infiltrații de apă.

  1. Prezintă garanții mari.

Tabla fălțuită se află pe lista celor mai durabile materii prime, astfel că, la RoofArt, puteți beneficia de o durată de exploatare de 50 ani, de garanții privind menținerea culorii de 20 de ani și de garanții anticoroziune de 30 de ani.

  1. Se montează cu ușurință

Un alt motiv care te-ar putea determina să optezi pentru un astfel de acoperiș este faptul că poate fi montat extrem de ușor. Nici măcar nu e nevoie să apelezi la o echipă întreagă de specialiști, ci pot fi suficiente munca, priceperea și îndemânarea a două persoane. Acest lucru înseamnă că se vor diminua și cheltuielile aferente manoperei.

  1. Are acoperire bio

Una dintre particularitățile esențiale ale tablei fălțuite de la RoofArt cu acoperire GreenCoat rezidă în faptul că o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile – folosit pentru vopsirea plăcilor – este substituit cu o componentă pe bază bio.

Alege produsele RoofArt

Experiența de aproape 20 de ani pe care compania RoofArt a dobândit-o de-a lungul timpului a contribuit la îmbunătățirea produselor existente în portofoliu.

Astfel, sunt îndeplinite cele mai înalte exigențe datorită atributelor calitative pe care le are materia primă folosită în producția sistemelor de învelitori.

În plus, RoofArt investește în mod constant în linii de producție și utilaje profesionale pentru a asigura rezultate excelente și inovative în ceea ce privește designul precum și funcționalitatea produselor finite.

Articole Recomandate

Sanatatea inainte de toate Nu cred ca exista om pe lumea asta caruia sa ii placa sa mearga la dentist. Frica de dentist are o explicatie ascunsa in durere. Durerea de dinti este una dintre cele mai teribile existente si cu toti...
Ion Bărbosul Pe Ion l-am cunoscut in liceu, mi-a fost coleg de clasa 4 ani de zile. Ion era un baiat foarte de treaba, statea la internat caci era venit din judet si asta nu era o problema. Dupa 4 ani de liceu int...
Cele mai frumoase corpuri de iluminat De fiecare data cand renovam apartamentul sau casa incercam sa schimbam cat mai multe astfel incat sa avem parte de o locuinta cat mai moderna, actualizata daca putem sa spunem asta. Pana acum, corpur...
Deputatul Bidonar Astăzi când am ajuns acasa am găsit o foaie cu un candidat PPDD în ușă. Mno, nimic deosebit până aici... zilele astea au tot venit cu calendare, pixuri, pungi, etc. Îmi era târșală să o arunc pe scări...
Alternative medicale Medicina traditionala in romania mereu a fost o problema, si una destul de mare. Prietenul unui var de-al meu imi povestea cum a reusit sa intre la Facultatea de Medicina din Bucuresti cu media de la ...
De ce sa alegi un scaun ergonomic pentru birou Scaunele ergonomice, mai numite si directoriale sunt proiectate spre a oferi confort. Cu toate ca multe alte scaune sau fotolii ni se pot parea comode si nesolicitante pentru spatele nostru, s-a demon...
Inele de logodna unice cu www.e-ring.ro Logodna este etapa premergatoare casatoriei. Doi oameni, femeie si barbat se logodesc in momentul in care simt ca au acelasi drum de impartit, de parcurs, in momentul in care simt ca au aceleasi pasiu...
Prin ce se remarcă un birou de traduceri serios Am avut recent de-a face cu birourile de traduceri din oraș (am înmatriculat pe România un autoturism de Bulgaria) și ca de obicei, am rămas cu un gust amar. Nu am să înțeleg niciodată de ce anumiți o...

Leave a Reply