7 motive pentru a alege un acoperiș din tablă fălțuită de la RoofArt

Dacă în trecut existau posibilități limitate de a crea soluții de învelitoare, în zilele noastre pe piața de profil există o sumedenie de opțiuni care îți pot face cu ochiul atunci când vrei să-ți schimbi acoperișul.

De pildă, una dintre cele mai bune variante – la care foarte mulți proprietari apelează datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă – este tabla fălțuită.

De ce să alegi tabla fălțuită 

Cu un design elegant, ieșit din comun, acest material ocupă un loc fruntaș în topul sistemelor de învelitoare preferate de către specialiști.

Iată câteva dintre motivele pentru care acest tip de acoperiș poate fi eficient:

  1. Este maleabilă.

Arhitectul își poate pune în valoare imaginația și creativitatea pentru a crea lucrări atipice – indiferent că vorbim despre clădiri de birouri, centre comerciale sau case de locuit.

Acoperișul din tablă fălțuită se dovedește a fi destul de maleabil, putând fi adaptat cu ușurință la formele arhitectonice fără a suferi modificări în timp.

  1. Are un design unic.

Caracteristicile pe care le prezintă îi conferă un aspect estetic în armonie cu celelalte elemente arhitecturale. Astfel că, indiferent de dimensiunile acoperișului fălțuit, rezultatele se remarcă printr-un design atractiv conferit de formă și de culoare.

  1. Este potrivită pentru orice tip de lucrare.

Oricare ar fi situația – restaurarea unei vechi clădiri sau construcția unei noi case, această materie primă poate fi folosită cu succes pentru orice tip de execuție.

  1. Prezintă siguranță.

Unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba despre montajul unui sistem de învelitoare se referă la gradul de siguranță pe care îl oferă. În felul acesta, interiorul casei este protejat atât de intemperii, cât și de infiltrații de apă.

  1. Prezintă garanții mari.

Tabla fălțuită se află pe lista celor mai durabile materii prime, astfel că, la RoofArt, puteți beneficia de o durată de exploatare de 50 ani, de garanții privind menținerea culorii de 20 de ani și de garanții anticoroziune de 30 de ani.

  1. Se montează cu ușurință

Un alt motiv care te-ar putea determina să optezi pentru un astfel de acoperiș este faptul că poate fi montat extrem de ușor. Nici măcar nu e nevoie să apelezi la o echipă întreagă de specialiști, ci pot fi suficiente munca, priceperea și îndemânarea a două persoane. Acest lucru înseamnă că se vor diminua și cheltuielile aferente manoperei.

  1. Are acoperire bio

Una dintre particularitățile esențiale ale tablei fălțuite de la RoofArt cu acoperire GreenCoat rezidă în faptul că o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile – folosit pentru vopsirea plăcilor – este substituit cu o componentă pe bază bio.

Alege produsele RoofArt

Experiența de aproape 20 de ani pe care compania RoofArt a dobândit-o de-a lungul timpului a contribuit la îmbunătățirea produselor existente în portofoliu.

Astfel, sunt îndeplinite cele mai înalte exigențe datorită atributelor calitative pe care le are materia primă folosită în producția sistemelor de învelitori.

În plus, RoofArt investește în mod constant în linii de producție și utilaje profesionale pentru a asigura rezultate excelente și inovative în ceea ce privește designul precum și funcționalitatea produselor finite.

Articole Recomandate

Gonartroza și tratamentul cu celule stem Din păcate în acest moment Gonartroza este genul de boală pentru care momentan nu există un medicament, nu există o pastilă pe care să o înghiți și totul să se rezolve. Din păcate medicina nu este atâ...
De ce nu e bine sa stai la bloc. Cutia postala. In urma cu vreo luna un circ de zile mari izbucnea la mine pe scara. Trebuiau comandate niste cutii postale noi intrucat cele vechi erau de pe vremea lui Pingelica si abia se mai puteau folosi. Desi ...
7 motive să comanzi o rochie de seară de pe dyfashion.ro Deși există foarte multe magazine online în acest moment, e destul de dificil să faci rost de o rochie de seară de calitate pentru că te vei trezi mai mult ca sigur ca-n filmele cu proști, încercând s...
De ce camioanele care circula in Romania au cauciucurile varza? Am trecut ieri pe langa un TIR parcat ilegal bineinteles pe marginea unui drum european, E70... M-am uitat si eu la ceea ce se vedea la inaltimea ochilor mei si anume la cauciucuri. Mai avea putin si ...
Cat de greu gasim magazinele offline de calitate? In ultimii 2 ani, comertul online a avut o mica mare explozie. Internetul s-a umplut de magazine online, care mai de care mai ciudate si mai diverse. Din aceasta cauza, sa cauti unul sigur si de calit...
Gerlinea, cheia spre succes Succesul vine treptat, in momentul in care individul care il doreste se concentreaza doar pe obiectiv si nu pe altceva. Dar cum te-ai putea concentra pe obiectiv in conditiile in care in fiecare zi ap...
TUTUORIAL – cum să trimiți colete din Anglia în România ieftin și în siguranță c... Deși Marea Britanie se află în plin proces de Brexit, românii nu se sperie. Majoritatea au reușit să-și facă un loc și o viață în Anglia și vor fi oarecum feriți de aceste efecte. Oricum se muncea în ...
Cât costă un aparat dentar și când este foarte indicată montarea lui? Chiar dacă românii nu prea au obiceiul să meargă la dentist, trebuie să recunoaștem că cei mici care au parte de gratuitate, au ceva mai multă grijă de dantura lor. Cu toate acestea, există cazuri în ...

Leave a Reply