7 motive pentru a alege un acoperiș din tablă fălțuită de la RoofArt

Dacă în trecut existau posibilități limitate de a crea soluții de învelitoare, în zilele noastre pe piața de profil există o sumedenie de opțiuni care îți pot face cu ochiul atunci când vrei să-ți schimbi acoperișul.

De pildă, una dintre cele mai bune variante – la care foarte mulți proprietari apelează datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă – este tabla fălțuită.

De ce să alegi tabla fălțuită 

Cu un design elegant, ieșit din comun, acest material ocupă un loc fruntaș în topul sistemelor de învelitoare preferate de către specialiști.

Iată câteva dintre motivele pentru care acest tip de acoperiș poate fi eficient:

  1. Este maleabilă.

Arhitectul își poate pune în valoare imaginația și creativitatea pentru a crea lucrări atipice – indiferent că vorbim despre clădiri de birouri, centre comerciale sau case de locuit.

Acoperișul din tablă fălțuită se dovedește a fi destul de maleabil, putând fi adaptat cu ușurință la formele arhitectonice fără a suferi modificări în timp.

  1. Are un design unic.

Caracteristicile pe care le prezintă îi conferă un aspect estetic în armonie cu celelalte elemente arhitecturale. Astfel că, indiferent de dimensiunile acoperișului fălțuit, rezultatele se remarcă printr-un design atractiv conferit de formă și de culoare.

  1. Este potrivită pentru orice tip de lucrare.

Oricare ar fi situația – restaurarea unei vechi clădiri sau construcția unei noi case, această materie primă poate fi folosită cu succes pentru orice tip de execuție.

  1. Prezintă siguranță.

Unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba despre montajul unui sistem de învelitoare se referă la gradul de siguranță pe care îl oferă. În felul acesta, interiorul casei este protejat atât de intemperii, cât și de infiltrații de apă.

  1. Prezintă garanții mari.

Tabla fălțuită se află pe lista celor mai durabile materii prime, astfel că, la RoofArt, puteți beneficia de o durată de exploatare de 50 ani, de garanții privind menținerea culorii de 20 de ani și de garanții anticoroziune de 30 de ani.

  1. Se montează cu ușurință

Un alt motiv care te-ar putea determina să optezi pentru un astfel de acoperiș este faptul că poate fi montat extrem de ușor. Nici măcar nu e nevoie să apelezi la o echipă întreagă de specialiști, ci pot fi suficiente munca, priceperea și îndemânarea a două persoane. Acest lucru înseamnă că se vor diminua și cheltuielile aferente manoperei.

  1. Are acoperire bio

Una dintre particularitățile esențiale ale tablei fălțuite de la RoofArt cu acoperire GreenCoat rezidă în faptul că o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile – folosit pentru vopsirea plăcilor – este substituit cu o componentă pe bază bio.

Alege produsele RoofArt

Experiența de aproape 20 de ani pe care compania RoofArt a dobândit-o de-a lungul timpului a contribuit la îmbunătățirea produselor existente în portofoliu.

Astfel, sunt îndeplinite cele mai înalte exigențe datorită atributelor calitative pe care le are materia primă folosită în producția sistemelor de învelitori.

În plus, RoofArt investește în mod constant în linii de producție și utilaje profesionale pentru a asigura rezultate excelente și inovative în ceea ce privește designul precum și funcționalitatea produselor finite.

Articole Recomandate

Mentenanta corecta a tamplariei PVC cu geam termopan Daca in anii din urma, admiram noua moda in randul vecinilor care optasera pentru ferestre si usi din termopan, ei bine la ora actuala acestea sunt mai mult decat o necesitate pentru a beneficia de un...
Cum poți ajunge rapid la aeroportul din Cluj dacă locuiești în vecinătate? Clujul deține unul dintre cele mai importante aeroporturi din țară. Acesta este și motivul pentru care de câțiva ani, au început să se organizeze acolo câteva festivaluri de muzică internaționale. ...
Gasim mobila de calitate in Bucuresti sau peste tot? Raspunsul la aceasta intrebare l-am aflat pe pielea mea. Dupa cum stiti, eu sunt din Drobeta Turnu Severin, in judetul Mehedinti. In Severin, un lucru este cert: nu se cauta calitatea. Magazinele si h...
Mă ajută și pe mine cineva să pricep de ce bicicletele electrice costă 5000 de l... E o nouă modă asta cu bicicletele electrice, nu știu de unde a apărut, de unde s-a pogorât, cert este că foarte multă lume le cumpără. De unde or avea bani pentru așa ceva, nu-mi explic, cert este că ...
Cine are albine de vânzare? Să te apuci de apicultură în România nu este deloc dificil dacă treci de primii pași, este chiar o activitate aducătoare de sănătate sau de profituri dacă alegi să produci miere pentru alții. Cred că ...
Nu ne mai dorim eleganta Faceam o paralela intre moda anilor 80 de exemplu si cea de astazi. E adevarat, ca moda se repeta, insa mi-e greu sa cred ca va mai reveni vreodata in decursul vietii mele moda costumelor, a elegantei...
Cum trebuie să fie încălțămintea pentru alergare perfectă? Pentru că am alergat câteva mii de kilometri la viața mea, în special anul trecut, am zis să împărtășesc cu voi una dintre cele mai probleme pe care le-am avut dintotdeauna: încălțămintea. Pe internet...
Ce este așa interesant uleiul de cocos? Tot auzim înjur laude aduse la adresa uleiului de cocos și mulți dintre noi, cei care nu am folosit niciodată așa ceva ne întrebăm care-i treaba cu el? Ce este așa de WOW, așa de interesant la un simp...

Leave a Reply