De unde poți cumpăra online motoare electrice de calitate?

Bună întrebare. Cei care s-au văzuți în postura de a cumpăra motoare electrice prin orașele mici de provincie au ajuns la concluzia că această încercare nu este altceva decât o mare pierdere de timp. Singurele magazine în care se găsesc motoare electrice sunt cele de bricolaj și acolo nu ai de unde alege. Oferta lor este atât de slabă, pe măsura industrializării orașelor respective. E clar că un oraș din care lipsește industria, nu va avea magazine specializate în echipamente industriale. Ce rost are să ocupe rafturile degeaba, cu marfă pe care nu are cine să o cumpere? De fiecare dată când am fost pe la magazinele de bricolaj din Severin nu am văzut niciodată pe nimeni să se uite la motoare.

Ei bine, aici intervine internetul. Există online magazine destul de mari din care poți cumpăra motoare electrice de foarte bună calitate, la prețuri accesibile, prezentate într-o ofertă foarte diversificată. Acesta este cel mai mare avantaj al online-ului: faptul că permite magazinelor virtuale să expună zeci de mii de produse dacă au nevoie. De la PROCONSILGRUP poți cumpăra online motoare electrice de calitate. Discutăm despre un furnizor de echipamente industriale care se află pe piață de-o vecie (din 2004) și care dispune atât de un raport calitate-preț excelent pentru produsele sale, cât și de diversitate. Chiar nu cred să existe tip de motor electric pe care ei să nu-l vândă.

De unde poți cumpăra online motoare electrice de calitate?

La o primă aruncare de privire prin magazinul online al celor de la PROCONSILGRUP, la categoria motoare electrice, am găsit: Motoare electrice monofazate, Motoare electrice trifazate standard, Motoare electrice cu frână, Motoare electrice în construcție Antiex și bineînțeles, Motoare electrice speciale. De asemenea, în categoria motoare electrice există și secțiunea OPȚIUNI, unde se pot comanda clase de protecție (IP55-standard, IP56, IP65, IP66), clase de izolație (F, H), protecție termică prin Termistor PTC sau Termostat, se poate comanda de asemenea Rezistență încălzire şi orificii de drenaj. Astfel, cei de la PROCONSILGRUP acoperă toată gama de nevoi pentru toate tipurile de industrie.

Îți mai dai seama de faptul că cei de la PROCONSILGRUP au treabă cu calitatea prin faptul că oferă asistență gratuită înainte și după cumpărare, celor care au nevoie de ea bineînțeles. Nu toți suntem tehnici, nu toți am făcut facultăți în acest domeniu, dar mulți dintre noi am reușit să punem la cale un business pe industrie. Echipamentele industriale se mai strică și automat necesită înlocuire. E bine să ca în magazinul din care cumperi motoare electrice să existe cineva cu care să te sfătuiești înainte de achiziție. Motoarele electrice sunt destul de scumpe și trebuie să te asiguri că ai comandat exact ce trebuie. Faptul că oamenii oferă asistență nu doar înainte de achiziție dar și după, denotă calitate.

De multe ori, faptul că internetul rămâne ultima noastră șansă de salvare atunci când vine vorba despre achiziții de echipamente industriale, ne dă impresia că ceva nu este în regulă. Din contră, e foarte ok că se întâmplă așa, e foarte ok faptul că oamenii încep să se descurce cu online-ul reușind astfel să salveze timp, resurse, și nu în ultimul rând să se bucure de diversitate și de un raport calitate-preț cel puțin corect. Sunt convins că în următorii ani, tot mai multe companii care comercializează produse, echipamente și utilaje industriale se vor muta online, pe măsură ce beneficiile online-ului vor fi din ce în ce mai vizibile. E doar o chestiune de timp din punctul meu de vedere, întrucât comerțul online prinde din ce în ce mai mult avânt în acest mediu virtual, care s-a dezvoltat fantastic în ultimii 10 ani.

Leave a Reply