Home Gandurile mele Cine naiba dă la psihopații ăștia permis de motocicletă?

Cine naiba dă la psihopații ăștia permis de motocicletă?

445
0

permis de motocicletăBăi fraților există câțiva motovloggeri pe YouTube-ul românesc ce mă fac să-mi pun mari semne de întrebare referitor la modul în care unii oameni ajung să conducă vehicule în țara asta.

Sunt printre noi câțiva motocicliști care, descoperind faima virtuală, încearcă pe cât posibil să fie cât mai prost crescuți în trafic. Au văzut că asta atrage copiii, deci abonații. Că 70% dintre utilizatorii de YouTube în România nu au buletin încă. Și ies indivizii ăștia pe stradă, își pun camere de filmat pe cap și încep să vâneze sau să provoace incidente în trafic.

Este vorba despre Nutz Rider, Horia San și STM The Naked Rider. Și or mai fi, dar nu am avut eu oroarea să-i descopăr. În realitate, nu știe nimeni cine se ascunde în spatele acestor canale pentru că ei sunt genul de bărbați tari în gură cu femeile și bătrânii pe stradă, și fetițe când e vorba despre asumarea răspunderii.

Majoritatea clipurilor lor sunt pline de înjurături, de agresiuni de diverse feluri în trafic, de abateri de la Codul Rutier și atunci, vine întrebarea mea din titlu: cine naiba le dă permise de conducere unor asemenea psihopați, unor asemenea oameni pe care dacă-i bagi în dubă și-i duci la psihiatrie, nu scapă fără internare. Și nu știe nimeni dacă ar mai ieși vreodată de-acolo.

O adunătură de prost crescuțși, cărora le lipsesc cei 20 de ani de-acasă, nu doar cei 7. Le lipsește și școala în general, și bunul simț, și multe altele. Cel mai de rahat conținut de pe YouTube al lor e, genul ăsta de clip în care-ți pui o cameră pe cap și, încercând să pari interesant în fața unor copii de 11-12 ani, începi să înjuri oamenii pe stradă dacă cumva, îndrăznesc să greșească în trafic. Penibil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here