Merită investiția într-o navigație dedicată pentru Passat B6?

navigație Sunt sigur că mulți dintre voi, cei care dețineți o astfel de mașină care nu a venit din fabrică cu o asemenea dotare, v-ați pus de multe ori această întrebare iar prețurile destul de mari pentru navigații dedicate v-au descurajat destul de mult. Părerea mea este că merită investiția într-o navigație Passat B6 din multe puncte de vedere pe care le vom discuta în cele ce urmează.

Merită investiția într-o navigație dedicată pentru Passat B6?

În primul rând, ca să investești bani într-o mașină veche, trebuie să fii destul de pasionat ori să ții foarte mult la mașina ta. Discutăm despre niște dispozitive care costă între 2000 și 3000 de lei, și care nu-ți vor reduce costurile de utilizare ale autoturismului. Pasionații vor dori întotdeauna să aibă o mașină în trend cu moda, dotată corespunzător din toate punctele de vedere, modernă și întreținută.

În al doilea rând, trebuie să te gândești la funcțiile noi pe care le vei obține. De exemplu, o navigație Passat B6 ultramodernă o să aibă la bază sistemul de operare Android. Asta înseamnă că vei putea folosi acest dispozitiv și pentru multimedia, și pentru aplicații super necesare în orașe precum București (Waze), și pentru entertainment și așa mai departe. Va fi un upgrade destul de bun pentru tine.

În al treilea rând, trebuie să te gândești la faptul că dacă navigația este una de ultimă generație, nu se vor pierde funcțiile, butoanele de pe volan. Multă lume este sceptică atunci când este nevoită să facă rocada și de multe ori renunță. O navigație Passat B6 o să reușească să aducă în prim plan funcții noi fără să strice nimic, fără să producă ne funcționalitate în mașină. Aceste informații sunt disponibile online.

Acum, rămâne la alegerea voastră. Dacă sunteți pasionați, dacă țineți la mașina voastră, dacă doriți să o revigorați din punct de vedere al funcționalității și utilității, mai mult ca sigur investiția într-o navigație dedicată pentru Passat B6 o să vi se pară ceva foarte ok, nici nu o să stați pe gânduri.

Leave a Reply