În ce colț de lume trebuie să emigrez ca să scap de țăranul care dă muzica la maxim în weekend?

De azi dimineață de la ora 7, un imbecil care stă la o casă din apropiere, ascultă muzică populară la maxim, cu ceva boxe de discotecă. Se aude pe o rază de 10 kilometri pătrați parcă. Nu-l interesează pe țăranul prost că are în jurul lui vecini, nu-l interesează nici măcar că nu se mai aude om cu om pe lângă el. Țăranul care dă muzica maxim se petrece  de parcă ar fi Noe, ultimul om rămas viu pe planetă.

Stăteam așa și mă gândeam în ce colț de lume ar trebui naiba să emigrez ca să scap de acești țărani prost crescuți, care atunci când au chef de distracție nu cunosc altceva decât muzica dată la maxim să răsune în tot cartierul și băutul până se pișă pe ei.

Așa m-am scârbit de oamenii ăștia care n-au nici măcar o umbră de bun simț rămasă în ei. Să stai așa în casă, cu geamurile închise și să nu auzi la Tv din cauza unui imbecil care s-a pogorât în mijlocul civilizației din vârf de munte, mi se pare atât de românesc. De ce naiba nu se dă o lege anti nesimțire care să împiedice acești scelerați să-și mai facă de cap cu nesimțirea și cu egoismul lor? Deocamdată există lege dar e valabilă doar după orele 22. La câtă nesimțire e în jurul nostru, e nevoie de o lege full time.

Leave a Reply