Cum să te faci de râs pe net cu niște clipuri de 3 lei

Băi fraților, am dat peste clipul de mai jos. Cică Vroom Vroom Vlog se numește canalul. În clip, omul a făcut un top al mașinilor sub 500 de euro care au peste 500 de cai, și care pot fi cumpărate din Germania, de pe Mobile.de. Ok zic, hai să mă uit să văd și eu despre ce este vorba.

Fraților, eu am mai văzut oameni proști, dar ca omul ăsta, rar de tot. Pe lângă faptul că nu a reușit să pună niciun link către mașinile din top așa cum i se cerea prin comentarii (probabil s-ar fi făcut de râs și mai tare, oamenii ar fi tradus anunțurile și ar fi văzut că toate sunt defecte), omul habar nu are ce înseamnă să aduci o mașină din străinătate. Habar nu are că dacă vrei să aduci o mașină te mai costă vreo 300-400 de euro în plus pentru acte și alte minuni, să nu mai aducem în discuție TUV-ul care nu l-ar da nimeni unor asemenea cazane. Cum naiba să te apuci mă să faci un asemenea top?

Eu nu aș putea să fac o asemenea copilărie nici dacă aș avea canal de YouTube și toți abonații să fie sub 12 ani cum probabil are omul ăsta. După ce am văzut clipul, am simțit că omul și-a bătut joc de mine efectiv cu modul lui dubios de a pune problema, super copilăros.

Mă așteptam la ceva serios și, când colo, o prostie cât Casa Poporului. Evident, la comentarii nu o să găsiți nimic de critică, așa sunt creatorii ăștia de conținut din România, niște VIP-uri care nu suportă critica. Eu am dat mult și bine prin comentarii și nu am găsit pe nimeni care să-i spună omului că e prost de dă în gropi. Probabil au fost astfel de remarci dar au fost șterse.

Leave a Reply