Cât de sigură este investiția în Ethereum?

ethereumCu toții am început să mai cochetăm cu investițiile în lumea crypto, mai ales după ce ne-a ajuns la urechi pățania cu Bitcoinul de 20.000 de dolari. Evident visele au început să curgă pe bandă rulantă și chiar dacă suntem oameni serioși, ancorați în realitate și nu suntem la vânătoare de pricopseală, ne dorim un venit în plus în urma acestor tranzacționări. Dar ca să facem profit, avem nevoie de investiții serioase, avem nevoie de siguranță și de stabilitate, o stabilitate dificil de găsit pe piața crypto.

Am observat că majoritatea celor care pornesc o investiție în acest domeniu mizează pe monezi virtuale foarte ieftine gen Electroneum, pe care le cumpără cu o nimica toată sperând că va exista un Boom asemănător Bitcoin, iar ei vor fi milionari în dolari. Destul de greu de intuit așa ceva, destul de greu de crezut că se va întâmpla așa ceva. Cele mai sigure investiții care se pot face pe piață sunt cele în monedele deja consacrate precum Bitcoin sau Ethereum.

Ethereum din punctul meu de vedere este o investiție bună, chiar mai bună decât Bitcoin. Se poate specula destul de simplu cotația Ethereum pentru că aceasta este în legătură directă cu cotația Bitcoin.

De obicei, atunci când Bitcoin crește, crește și Ethereum, când Bitcoin scade, scade și Ethereum. Să luăm de exemplu cotația din decembrie anul trecut a Bitcoin. În drumul său spre cotația de 20.000 de dolari a tras după sine și Ethereum care ajunsese și el undeva la 1300 de dolari. Acum, când Bitcoin a scăzut de 3 ori față de cotația din decembrie, a scăzut și Ethereum de 3 ori.

Așadar, poți să intuiești oarecum evoluția Ethereum dacă reușești să-ți dai seama de motivele pentru care crește sau scade Bitcoin. Partea bună este că acum, poți cumpăra Ethereum și din România, prin intermediul celor de la CryptoCoin.Pro. Nu mai ești nevoit să-ți bați capul cu fel de fel de site-uri suspecte din străinătate, care sunt în engleză. Pe CryptoCoin.Pro veți înțelege tot procesul de cumpărare Ethereum și veți putea cumpăra această monedă cu cardul de credit.

Leave a Reply