Bateriile de calitate prevestesc un produs de calitate

Am cumpărat zilele trecute de la Altex un mouse Trust EVO Advanced Laser pe care am dat undeva la 120 de lei. Mi-a plăcut forma și faptul că scria pe cutie că bateriile țin un an.

Înainte cumpărasem un mouse MAVRO tot de la ei și făcea figuri. A costat într-adevăr vreo 50 de lei, dar avea perioade în care senzorul nu mai funcționa și săgeata rămânea blocată pe monitor.

Am zis să încetez să mă mai prostesc și să cumpăr un șoarece de calitate. Am avut de ales între ceva Logitech  de 150 de lei și acest Trust de 120 de lei. Logitech wireless am mai avut și m-a ținut 2 ani, așa că am zis să dau o șansă și celor de la Trust. Prima impresie a fost una destul de bună, am găsit în pachet niște baterii Duracell. De obicei, o firmă serioasă nu va pune în pachet baterii de 2 lei, de duzină.

Dacă se respectă și pretinde că produce calitate va pune baterii de top iar Duracell chiar sunt baterii de top. Astfel țin să cred că am făcut o alegere foarte bună.

Deocamdată, șoarecul rezistă, nu face probleme. Singura bubă de care sunt oarecum nemulțumit este faptul că are 4 butoane ce nu se pot programa. Are forward și back ce-mi sunt utile, apoi mai are un buton de ZOOM și unul care activează butonul de START din Windows. Ei bine, pe cele două, de zoom și de start aș vrea să le programez să pun volum +/-. Când o să am timp am să investighez problema și poate am să găsesc ceva utilitar care face chestia asta. În rest, e un mouse de nota 10+.

Leave a Reply