Așa arată prostia întruchipată pe internet

Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată răutatea combinată cu prostia în mediul online, aveți câteva imagini mai jos. Cred că e imposibil să nu te fi trezit vreodată înjurat de ceva terchea-berchea după ce ți-ai exprimat o opinie pe Facebook sau YouTube, așa că probabil știi deja cum funcționează internetul. Internetul a devenit casă a prostiei, a răutății și a frustrării, locul în care analfabeții se cred adevărați regi doar din cauza faptului că ale lor cuvinte rămân pe veci anonime. E ușor să înjuri ca un ghiolban, să jignești și să bălăcărești ascuns în spatele unui monitor, mai greu e să faci asta în realitate.

În prima imagine, am lăsat un comentariu la clipul celor de la Recorder în care îmi exprimam punctul de vedere asupra motivului pentru care primărița capitalei a fost huiduită la ceremonia lui Halep. Evident, a venit un retardat la comentariul meu cu care foarte multă lume a fost de acord și a început să mă înjure pe mine și pe cei care mi-au dat dreptate. Cât de penibil e asta frate? Cât de nasol e știi că împarți oxigenul cu asemenea păstăi? E groaznic, cel puțin eu asta simt.

În cea de-a doua imagine, a venit un idiot să-mi spună că nu mă suportă, că eu comentez prea mult pe internet 😊) Auzi tu 😊) Oare oamenii ăștia chiar nu-și dau seama cât de proști sunt? Cum să te iei de cineva că are niște canale de YouTube preferate la care comentează ca toată lumea. Acuma na, dacă am lucruri interesante de zis și ajung mereu în Top Comments, asta da, poate să fie motiv de invidie și ciudă pentru niște tineri lipsiți de personalitate, care nu prea le au cu cartea, cu exprimarea, cu gândirea.

Leave a Reply