Diferența dintre hater și bolnav psihic

În ziua de azi toți cei care se implică un pic mai mult pe YouTube sau pe Facebook au de-a face cu oamenii denumiți popular hateri. Ei bine, ce vreau eu să spun este că doar o mică parte dintre aceștia sunt hateri adevărați, cea mai mare parte sunt niște bolnavi psihic, niște oameni care-și o varsă frustrările în online, indiferent de subiectul discutat sau de povestea cu pricina.

Haterul după părerea mea este acea persoană care vine la fiecare postare a ta și îți caută nod în papură. Haterul este acea persoană de care nu scapi nici cu bomba atomică. Vine la fiecare clip pe care-l postezi pe YouTube de exemplu și, doar pentru că nu te suportă (din motive doar de el cunoscute), se ia ba de una ba de alta, de lucruri care de obicei nu au treabă cu conținutul materialului în sine.

Frustrații sunt mult mai numeroși decât haterii, majoritatea lor sunt copii care-și varsă nervii online din pricina faptului că părinții nu-i lasă să iasă afară ori nu le cumpără ultimul model de iPhone. Frustratul vine de obicei o singură dată la un singur clip și înjură sau batjocorește ceva ce i se pare lui interesant. După ce te-a înjurat acolo public ascunzându-se sub o identitate falsă, nu mai dai de el data viitoare.

Bolnavii sunt acele persoane care la fel ca frustrații, sunt mult mai numeroase decât haterii, și care vin doar ca să te înjure sau să-și bată joc de tine, de fața ta, de cum vorbești, de cum te miști, de cum ești îmbrăcat și așa mai departe. Din păcate, unii au văzut că nu au ce le trebuie pentru a fi bully în viața reală așa că au devenit niște bully online unde vrei nu vrei, ești nevoit să le citești înjurăturile.

Leave a Reply