Home Concursuri si Advertoriale Acum e momentul să prinzi reduceri interesante la încălțăminte Tamaris

Acum e momentul să prinzi reduceri interesante la încălțăminte Tamaris

469
0

Tamaris reprezintă unul dintre cele mai interesante branduri pentru genți și încălțăminte de toamnă-iarnă destinate sexului frumos, membru al grupului Wortmann din Irlanda. Nu multe sunt magazinele din România care aduc asemenea marfă, deși discutăm despre ceva de foarte bună calitate. Am intrat recent pe pagina celor de la ShoeExpress și nu numai că am văzut că au la vânzare acest brand, dar am observat și o campanie de reduceri foarte interesantă pentru încălțăminte Tamaris.

Referitor la aceste reduceri, sunt cuprinse între 30 și 50%, ceea ce mi se pare foarte ok. Dacă doriți pentru la iarnă o pereche de cizme Tamaris, o geantă ori niște bocanci din piele, cu siguranță acum este momentul perfect pentru a cumpăra. Magazinul ShoeExpress are de gând să facă loc probabil pentru colecția de vară, așa că trebuie să scape de marfa din sezonul trecut promovând niște reduceri cu adevărat interesante. Din punctul meu de vedre, calitatea merită banii mereu, nu doar la reducere.

Cât anume o să mai țină promoția celor de la ShoeEspress, din păcate nu știu, așa că ar fi indicat să cumpărați acum ce mai găsiți disponibil, până nu se duce vestea. Știu, multe dintre dumneavoastră vor spune că prețurile sunt destul de mari chiar și la reducere, însă țin să menționez că nicăieri în lume, lucrurile de calitate nu pot fi vândute cu bani puțini. Ieftineaua nu are nici cea mai mică treabă cu calitatea. Din propria experiență știu foarte bine cât te ține încălțămintea ieftină, chiar zilele trecute vă povesteam că mi-am cumpărat ceva de Paște și acum la o lună de zile, sunt nevoit să cumpăr altceva.

Dacă vă bate gândul să fiți oameni gospodari, care iarna își fac car și vara sanie, cred că ar fi o idee foarte bună să puneți mâna pe încălțăminte specifică sezonului rece chiar acum, când vara ne bate la ușă. Repet, nu știu cât au să mai țină aceste reduceri, probabil stocurile se epuizează destul de rapid, vă asigur că sunt multe femei în România care doresc calitate.

Previous articleRomânul se descurcă – normal, e pe cont propriu mereu, egoist
Next articleSe poate și la noi
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here