Ramona e iar gravidă

Știți vorba aia „Mama proștilor e mereu gravidă”? Care vrea să sublinieze cât de multă prostie există în societate? Ei bine, iată că în cazul de față lucrurile se adeveresc, „Regele Arthur” a adus pe lume și al treilea copil cu Ramona, o doamnă care probabil nu a fost niciodată în deplinătatea facultăților mintale.

Când a apărut primul copil am râs, am râs și mai copios când am auzit că voiau să-l ia acasă la ei, să-l crească printre construcții și dărâmări de case. Apoi, a venit al doilea copil și sincer am început să fiu îngrijorat. Vor fi suflete chinuite care vor crește fără părinți iar mama fiind cu probleme psihice, tare mi-e că și copiii vor avea oare ce simptome. Copiii pe care-i vom crește noi, cetățenii acestei țări, adică statul. Că statul din banii noștri întreține instituțiile de plasament și etc.

Băi fraților, să vezi și să nu crezi, Ramona este din nou gravidă, Regele Arthur așteaptă cel de-al treilea copil. Deja, eu unul mă simt oarecum nervos. Nu mai e nici amuzant, nici îngrijorător. Ăștia deja trebuie sterilizați, altfel ne umplu țara de proști la fel ca ei. Că vă dați seama, din asemenea oameni sunt slabe șanse să iasă academicieni. Nu vreau să-mi dau cu presupusul dar în fine…

Ideea e destul de simplă: România are o problemă cu contracepția. Știu că e dreptul fiecăruia să facă copii dar cred că în cazul celor bolnavi psihic ar trebui pusă cumva o interdicție, o sterilizare ceva. Nu mi se pare corect ca noi, cetățenii să muncim iar din munca noastră, statul să crească copiii unor retardați. Și când spun retardați mă refer la figurat bineînțeles, că doar nu râdem de bolile oamenilor.

Leave a Reply