Nu-mi plac țiganii dar nici sălbaticii nu-i halesc

A apărut în online clipul de mai jos unde un om cât muntele dar prost ca o găină se apucă să bată un taximetrist, pe motiv că cică era să facă accident din cauza lui. Adevăratul motiv nu cred că era incidentul auto ci faptul că omul era de etnie. Fraților, știu că sună aiurea, nici eu nu am o părere prea bună despre țigani, dar nici pe sălbaticii de genul celui din clip nu-i halesc.

Să te apuci să lovești un om care e de 3 ori mai mic decât tine, mi se pare dovadă de lașitate, nu de curaj. De fapt eu nu sunt deloc de acord cu violența în trafic, chiar nu-și are rostul. Nu suntem fraților în junglă, suntem într-o țară care așa cum e a intrat și ea în rândul țărilor civilizate din Uniunea Europeană.

Nu se poate să ne comportăm în continuare asemenea unor maimuțe. Urăsc genul acesta de oameni, căcăvani îi numesc eu, care atunci când e vorba de scandal sunt cu gura mare numai atunci când „adversarul” este un pipernicit. Dacă era în mașina respectivă o persoană la fel de mare ori chiar mai mare, omul nu ar fi zis nici pâs dar na, așa sunt românii. Tari în gură doar când sorții le sunt favorabili.

Din punctul meu de vedere, tipul din imagine care lovește ca un animal ar trebui să stea vreo 3-4 luni la închisoare, să aibă timp să se gândească dacă e normal sau nu să te comporți așa într-o societate civilizată. Pușcăria e leacul pentru toți acești sălbatici pe care eu unul, nu-i halesc de nicio culoare.

Cât despre țigan, văd că tot acest căcăvan scuipă și înjură ca la ușa cortului…

Nu știu care dintre cei doi e mai țigan. Voi ce credeți?

Leave a Reply