Mai făceam și noi nazuri când eram mici dar totuși

Stăteam ieri printr-un parc de joacă pentru copii să mă odihnesc și am observat un lucru destul de interesant: copiii din ziua de azi țipă mult și sunt foarte, dar foarte supărăcioși și ranchiunoși + egoiști.

Era un băiețel acolo care avea niște mingi, și a venit o fetiță la el să se joace împreună cu mingile. Băi frate, deci s-a dezlănțuit urgia. A început băiețelul ăla să țipe când a văzut că fetița a luat și ea două mingiuțe, de ziceai că cine știe ce catastrofă s-a întâmplat. Când a văzut că ea nu i le dă înapoi, le-a aruncat pe toate pe care le mai avea în mijlocul parcului și a început să plângă.

Evident, părinții nici nu-l băgau în seamă, să-l educe, să-i spună că nu e frumos cum se poartă, să-i spună să nu mai țipe degeaba, să-i spună că e frumos să-ți faci prietenei cu care să-ți împarți jucăriile și etc.

Îmi aduc aminte de vremurile în care ram eu micuț, era o adevărată plăcere să vezi că vin alți copii să se joace cu jucăriile tale, acum e exact invers. Copiii vor să se joace singuri cu jucării cât mai complexe și cât mai scumpe. De-asta tinerii din ziua de azi sunt cum sunt, niște pupați în fund, care deși fac 7 facultăți și 12 mastere nu-s în stare să dea bună ziua sau să-și găsească un loc de muncă.

Sunt curios cum va reuși țara asta să se auto susțină peste ani și ani când toți acești egoiști pupați în fund vor crește… Chiar sunt curios. Acești copii nu vor reuși niciodată să se integreze în societate și nici să se descurce pe cont propriu.

Leave a Reply