Mă ajută și pe mine cineva să pricep de ce bicicletele electrice costă 5000 de lei?

E o nouă modă asta cu bicicletele electrice, nu știu de unde a apărut, de unde s-a pogorât, cert este că foarte multă lume le cumpără. De unde or avea bani pentru așa ceva, nu-mi explic, cert este că le cumpără. Eu unul nu am înțeles niciodată rostul bicicletei electrice și nici motivul pentru care una costă 5000 de lei sau chiar mai mult. Eu credeam că bicicleta e pentru mișcare dar dacă i-au pus ăștia motor, care mai e rostul? Nu mai bine cumperi o motocicletă la banii ăștia și gata?

Sau un scuter. Și nu pot să pricep ce naiba costă atât de mult la o bicicletă electrică? 5000, 6000 de lei mi se pare un preț ridicol într-o țară în care salariul minim pe economie este unde este. Sunt convins că prețurile sunt atât de mari din pricina adaosurilor comerciale uriașe, că doar așa e la Românica, cei care-și deschid un business online doresc să se pricopsească și asta cât mai repede. Importă bicicletele din China cu 2000 de lei și le vând la românii proști cu 6000 de lei.

Strigător la cer. Cât poate să coste un motor electric fraților? Așa bătaie de joc ca-n România nu cred că am mai văzut pe nicăieri, cu prețurile evident. De-asta țara e așa scumpă, mai scumpă ca-n străinătate, pentru că cei care deschid un business online sunt foarte lacomi și doresc să își recupereze investiția în secunda doi după ce au dat drumul la business. Poate mă lămurește și pe mine cineva de ce costă bicicletele electrice atât de mult. Chiar 5-6000 de lei?

Leave a Reply