Dovada clară că românii s-au țiganizat

Se spune că țiganii s-au românizat și românii s-au țiganizat. Foarte adevărat și veți vedea în cele ce urmează de ce spun chestia asta. Sunt motive întemeiate să consider acest lucru și le vom discuta pe rând în cele ce urmează. Sunt convins că-mi veți da dreptate.

Dovada clară că românii s-au țiganizat

  1. Înjură ca la ușa cortului, e suficient să stai 2 minute într-o curte de școală generală ca să-ți dai seama ce frumos vorbesc copiii din ziua de azi. Dacă de mici vorbesc așa, ce să mai zic…
  2. Fac covor de coji de semințe și multă mizerie în principal pe sub băncile din parcuri, obicei 100% țigănesc ce putea fi observat prin locurile pe unde această etnie își făcea veacul.
  3. Doresc mașini foarte scumpe și case foarte mari deși nu au bani, fala țigănească a cuprins România de multă vreme. E plin pe stradă de mașini scumpe cumpărate în rate sau pentru care românii și-au rupt cârcile ani de zile la slugărit străinii.
  4. Ascultă muzică țigănească, după cum știm, manelele în ziua de azi sunt la foarte mare căutare. Aproape tot tineretul ascultă această muzică țigănească 100%.

Acum, trageți singuri concluziile. Dacă vouă cele 4 motive de mai sus vi se par simple coincidențe, nu știu ce să mai zic. Dacă lucrurile vor continua tot așa eu unul cred că-mi voi face bagajele și voi pleca din țară pentru că acest loc se va transforma curând într-o mare mizerie dominată de oameni analfabeți și foarte prost crescuți. Oamenii cu bun simț se vor simți din ce în ce mai marginalizați într-o astfel de țară.

Leave a Reply