Home Concursuri si Advertoriale La ce trebuie să fii atent atunci când cumperi un sistem de...

La ce trebuie să fii atent atunci când cumperi un sistem de supraveghere DVR?

662
0

Pentru că trăim într-o societate în care predomină sărăcia, rata infracționalității este destul de ridicată. Se sparg case la greu și poliția nu prea reușește să recupereze bunurile, ori să prindă măcar făptașii.

Astfel, tot mai mulți cetățeni doresc să-și monteze camere supraveghere și sistem DVR, în ideea că în cazul în care se întâmplă nenorocirea, să aibă o șansă în plus să-și recupereze paguba, filmările video ajută enorm în aceste situații. În plus, conform statisticilor, camerele de supraveghere au și rol preventiv, există cu 70% mai puține case sparte dacă au camere de supraveghere la vedere comparativ cu casele nesecurizate. Se pare că hoții fac un pas în spate atunci când văd camerele.

În regulă, dar cum trebuie alese aceste sisteme DVR în cazul în care dorim să montăm unul în casă? O să trecem în revistă în cele ce urmează cele mai importante sfaturi legate de această alegere.

La ce trebuie să fii atent atunci când cumperi un sistem de supraveghere DVR?

  1. Stabilește numărul camerelor. Mare atenție la acest aspect pentru că trebuie să fie cuprinse toate unghiurile din perimetrul curții. Ar fi bine dacă ați face montajul cu o firmă specializată în furnizare de servicii de securitate. Experiența îi va ajuta să determine numărul camerelor necesare dar și locația precisă unde vor trebui montate.
  2. Investește în calitate. Trebuie să cumperi niște camere de supraveghere capabile să înregistreze la nivel HD. Degeaba ai camere de supraveghere dacă nu sunt capabile să capteze imagini clare, nu? Mai ales noaptea, în condiții de iluminare destul de slabe. Dacă ar fi după mine aș recomanda direct camerele Full HD dar acestea costă destul de mult.

Stabilește dimensiunea hard diskului. După ce ai clar numărul de camere video cumpărate și montate, după ce cunoști nivelul de calitate la care vor înregistra, poți să mergi să cumperi și un hard disk pentru DVR. E bine să lăsați la final această operațiune pentru că dacă este prea mic, se va umple mai repede de 30 de zile și nu vă avantajează.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here