De ce se miră lumea că iese scandal la o casă de pariuri?

Vreau să spun câteva lucruri legate de acel scandal petrecut la o casă de pariuri unde un cocalar a fost cică agresat de către polițiști. De unde știu că-i ăla cocalar? Păi sincer să fiu, somități ale Academiei Române care să umble prin astfel de localuri nu am prea văzut. Oamenii cu adevărat inteligenți găsesc un mod mult mai profitabil de a face bani, nu norocul în pariuri sau păcănele.

De ce naiba se miră lumea că iese scandal la o asemenea incintă? La ce oameni frecventează localurile nu cred că e o știre bombă sau ceva de genul. Și poliția cu intervenția ei, păi ce ar fi trebuit? Să-l pupe pe cocalar? Să vină la intervenție și să-l servească cu o cafeluță, cu un biscuit?

Haideți măi fraților, fiți și voi un pic serioși. Din punctul meu de vedere poliția trebuie să aibă toleranță zero pentru asemenea cocalari care sunt foarte tari în gură cu cei mai slabi decât ei, până vine poliția.

Când a venit poliția, începe circul cu „Da ce-am făcut șefu?”… Eu unul mi-aș dori o poliție ca-n SUA de care să știe de frică toată lumea. Să nu mai existe loc de circ sau de scandal atunci când cineva sună la 112. Să tremure chiloții pe cocalari, că din cauza lipsei de autoritate a poliției, astăzi toți bășinoșii au ajuns mari ciumegi. Nu am fost niciodată de acord cu violența dar nici nu accept ca poliția să ajungă cârpa de șters pe picioare a golanilor, a analfabeților, a jegoșilor care-și fac veacul pe la păcănele sau pariuri sportive așteptând să le pice și lor ceva, că la muncă e greu tare.

Leave a Reply