Cred că aș putea să mă uit la asta o zi întreagă și să râd mereu

Este vorba despre celebra bătaie în studio între jurnaliști iordanieni, bătaie cu biroul la propriu și la figurat. Cei doi au încercat să-și dea cu pupitrul în cap unul altuia și, ce a ieșit, vedeți și voi. Eu unul m-am stricat de râs și-mi aduce aminte de televiziunea timpurie din România în care exista des astfel de acțiune. Parcă mi-e dor de un pahar cu apă aruncat în fața interlocutorilor, etc.

Acum, toată lumea se ceartă la TV, nimeni nu face nimic și după ce ies din emisie merg cu toții la restaurant și se îmbuibă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În trecut, lumea era crâncenă atunci când venea vorba despre politică, poate din cauza faptului că aveau de gând să facă efectiv ceva pentru țară. Apele s-au liniștit foarte mult în zonă și nici România nu a mai evoluat.

Păi cum să evolueze atunci când nimeni nu trage pentru evoluție? Toți cei care ajung la putere, culmea, lor le merge foarte bine, își înmulțesc averile în tip ce poporul, prostimea care-i trimite în scaune înalte în speranța că le va fi și lor mai bine, sărăcește.

Leave a Reply