Copiii cu mame prin poliție

De ce majoritatea copiilor care au părinți prin poliție ajung niște golani și niște derbedei? Nu prea pot să înțeleg chestia asta. Probabil aceasta este mentalitatea în familie și ei nu fac altceva decât să ducă ștafeta mai departe. Un om nu se golănește în halul acesta peste noapte.

Aveți mai jos un incident de tip road rage destul de interesant în care protagonistul, bineînțeles, are mămica prin poliție. Nu știu, mi se pare incredibil faptul că nimeni nu face ceva să stopeze astfel de incidente. E nevoie de pedepse foarte dure pentru cei cu astfel de derapaje care să rămână și fără permis de conducere o bună perioadă de timp, să aibă vreme să reflecteze dacă e sau nu bine sau corect cum s-au comportat în trafic. Dacă ar fi după mine, aș băga o lege prin care aș permite folosirea imaginilor video provenite din orice dispozitiv, chiar și neomologat în instanță.

Și i-aș băga la pușcărie pe indivizii ăștia nu mult, dar măcar vreo săptămână două. Dacă faptele se repetă, să stea 4 săptămâni, dacă iar se repet, să stea două luni și așa mai departe. Deja la a treia abatere ar trebui să primească interdicția de a circula pe drumurile din România.

Să se ducă să facă road rage la nemți dacă au curaj sau la americani. După ce că drumurile sunt cum sunt, foarte aglomerate, după ce că mașinile s-au înmiit față de acum 10-20 de ani, nici măcar de liniște nu avem parte atunci când ieșim din casă. Toți nebunii care într-o țară normală ar sta internați în sanatoriu circulă pe drumurile publice cu permis de conducere și toate cele. Că au mame prin poliție și astfel sunt ferm convinși că lor nu li se poate întâmpla niciodată nimic, orice ar face.

Leave a Reply