Chiar nu-mi plac oamenii care nu reușesc să dea un răspuns

În urmă cu câteva zile, mai multe zile, am trimis cuiva un e-mail prin care l-am întrebat dacă dorește să-mi acorde un interviu pentru unul dintre site-urile mele. Omul are canal de YouTube. Au trecut câteva zile, niciun răspuns. Omul a intrat pe LIVE și  l-am întrebat în chat dacă a primit mailul de la mine. A zis că da, l-a primit și că discutăm imediat pe live. Evident, nu a mai adus în discuție.

Au mai trecut câteva zile, iar a intrat LIVE, dar de data aceasta nu mi-a mai răspuns nici la comentariile din chat. De atunci au mai trecut iar câteva zile și evident, nu mi-a răspuns la mail.

Băi fraților, să mor dacă nu o să ajung să urăsc românii. Atât de multă neseriozitate nu am văzut în viața mea la o altă națiune. De-asta lucrurile merg cum merg prin țară, de unde să existe prosperitate dacă oamenii nu sunt serioși? Cât de greu să fie să spui un DA sau un NU, mai ales că nu sunt genul supărăcios. Dacă omul nu vrea nu este problemă, dar măcar să-mi spună și mie ce are de gând, să știu și eu ce fac, dacă mă apuc să vorbesc cu altcineva sau nu, etc. Dacă în viață te ghidezi după incertitudine sau dacă nu ai curaj să dai un răspuns, nu e bine. Nici nu știu ce să-i fac, să-i mai dau un e-mail?

Mi-e că o să răspundă și la ăsta cum a răspuns la celălalt, adică deloc. Uneori știu că și tăcerea e un răspuns dar mie-mi plac oamenii fermi, care spun categoric ce au de gând să facă.

Leave a Reply