4 obiceiuri de rahat la nuntă

Eu unul urăsc nunțile, nici nu mă duc atunci când sunt invitat. De ce? Pentru că sunt nevoit să particip la niște obiceiuri de tot rahatul care mă scârbesc mai mult decât prevede legea. Despre ce obiceiuri este vorba? Stați că facem imediat o listă și veți vedea despre ce este vorba, o să înțelegeți mai bine și sunt sigur că mulți dintre voi îmi veți da dreptate la final, dacă suntem pe aceeași lungime de undă.

4 obiceiuri de rahat la nuntă

  1. Cu lăutarii în fața blocului. Nu am înțeles niciodată de ce trebuie să deranjezi un cartier întreg doar pentru că-ți faci tu nuntă. Urăsc din tot sufletul parangheliile ținute în fața blocului, pe care nu le consider mai mult decât un zgomot infernal și de prost gust. O lălăială la maxim.
  2. Darul. Ok, chemi oamenii la nuntă pentru că-ți sunt prieteni? Atunci de ce vrei să-i bagi în datorii? Unii poate nu au bani să dea și sunt nevoiți să se împrumute. În România nunta a devenit un fel de business care trebuie să iasă la final cu mult pe plus. De ce? Nu știu.
  3. Manelele. La toate nunțile se cântă muzică țigănească, adică manele. O muzică compusă și interpretată de niște analfabeți, pentru care mirii plătesc o grămadă de bani. Nu aș sta să ascult manele la nuntă nici să-mi dea cineva mie tot darul. Nu-mi plac și cu asta basta. Le consider o mizerie, o muzică unică în lume și specifică doar României, țară foarte înapoiată.

Falsitatea oamenilor. Băi frate eu când văd femeile cum se coafează și cum se machiază și ce rochii poartă la nuntă, îmi vine să vomit. Nu cred că există falsitate mai mare ca la nunțile românești. De ce naiba trebuie să apari la pozat într-o postură nefirească, cu o coafură pe care nu o porți de obicei într-o rochie cu care la fel, nu ieși niciodată din casă? Cică trebuie să pară mai frumoase dar culmea, mie mi se par foarte oribile.

Leave a Reply