E minivacanță … IAR!!!

Cred că nimic nu mă disperă mai rău în țara asta ca minivacanțele. De fiecare dată când e sărbătoare, bugetarii trebuie să facă pe dracu-n patru să fugă de la muncă vreo câteva zile în plus. Astfel, oamenii care nu produc niciodată nimic, doar consumă, reușesc să pună pe STOP întreaga industrie.

Haideți să vedeți despre ce este vorba. Pentru că de 1 mai e liber, mulți au plecat de pe 27 aprilie (vineri) și se vor întoarce în birouri abia mâine, pe 2 mai, mâine fiind miercuri. Nu a fost suficient că au mai avut o perioadă de-asta de Paști acum, cred că oamenii vor să-l copieze pe Iohannis care de când a devenit Președinte numai prin concedii stă. Da frate, oamenii ăștia care nu produc nimic au minivacanțe și zile libere în fiecare lună. Colac peste pupăză, pe 28 mai de Rusalii or să mai aibă o minivacanță, de 1 iunie care pică vineri alta și așa mai departe. Evident Poșta nu va lucra, băncile nu vor lucra, ANAF-ul nu va lucra, oamenii care se vaită de ani de zile că e nașpa la stat vor sta acasă cu săptămânile din nou.

E strigător la cer  mai ales când îi vezi că ies în stradă pentru salarii mai mari. Bă frate, salarii mai mari toată lumea vrea dar trebuie să le și merite. Că atunci când ai câte o minivacanță pe lună + multe alte zile libere, timp în care toată țara care produce ceva stă cu degetul în gură așteptând să se întoarcă bugetarii din minivacanțe, mai las-o tati. Eu unul dacă aș ajunge la guvernare aș interzice minivacanțele astea, aș scoate din program toate zilele libere inutile precum Rusaliile, 1 iunie, 15 august, 30 noiembrie și așa mai departe. Țara asta nu se poate ridica dacă nu se muncește.

Leave a Reply